2777
2789
سخته حلقه زن.؟من هرکاری میکنم‌نمیشع

عزیزم من میزنم خیلی جواب گرفتم هر شب ۲۰ دقیقه میزنم .اوایل بلد نبودم پهلوهام کبود شده بود همش میافتاد ی پاتو بدار جلو ی پاتم بذار عقب حلقه رو پچسبون ب کمرت بد پچرخون خودتم باهاش بچرخ نذار زمین بیافته .خیلی واضح بگم با حلقه قر بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خیلی دوست دارم بخرم خواهر شوهرم نتیجه گرفت ازش اوایل بلد نبود بعدنااا یا گرفت  ح ...

سلام عزیزم باش الا عکسش میفرسم هرکاری کردم نتوسنتم یاد بگیرم دیگ اخرش جمعش کردم هههههه دوبارع میخام شردع کنم

سلام عزیزم باش الا عکسش میفرسم هرکاری کردم نتوسنتم یاد بگیرم دیگ اخرش جمعش کردم هههههه دوبارع میخام ...

نه بزن همه اولش اینجوری میشن خواهر شوهرم تا یه ما نتونست ولی وقتی زد پهلوهاش کبود شده بود ولی نتیجه گرفت ازش 

چند خریدیش

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

عزیزم من میزنم خیلی جواب گرفتم هر شب ۲۰ دقیقه میزنم .اوایل بلد نبودم پهلوهام کبود شده بود همش میافتا ...

مرسی عزیزم بعد میگن ی طرفش نباید حلقه زد هر دو طرفش باید زد اخ تو ی سایتی دیدم‌یکی میگف دوستم زدع ی طرفی پهلوش اب شدع اون یکیش نع شما هر دو طرف میزنی

مرسی عزیزم بعد میگن ی طرفش نباید حلقه زد هر دو طرفش باید زد اخ تو ی سایتی دیدم‌یکی میگف دوستم زدع ی ...

یعنی چی ی طرف ؟ من میزنم رو کمر نگه میدارم می خوره ب پهلوهام بد می برم رو شکمم نگه میدارم می خوره ب شکمم ..شکم پهلوهام اب کرد ..بدحلقه تن زیپ خیلی عالیه مال من از اوناس

نه بزن همه اولش اینجوری میشن خواهر شوهرم تا یه ما نتونست ولی وقتی زد پهلوهاش کبود شده بود ولی نتیجه ...

عزیزم حلقه وصل نیس عکسش از ی تیک بفرسم یا اگع کاملش میخای عکس فردا میدم شوهرم درستش کنع عکسش میزارم فک کنم ۷۰گرفتم مطمعن نیستم شوهرم گرف  دو ماه پیش

یعنی چی ی طرف ؟ من میزنم رو کمر نگه میدارم می خوره ب پهلوهام بد می برم رو شکمم نگه میدارم می خوره ب ...

خودمم نمیدونم والا یکی گف باید ی طرفی ک قر میدی بایداون طرفی هم قر بدی ینی سمت چپت ک شروع کردی ۱۰دقه زدی بعد سمت راستم۱۰دقه بزن من اینجوری شندیم

عزیزم حلقه وصل نیس عکسش از ی تیک بفرسم یا اگع کاملش میخای عکس فردا میدم شوهرم درستش کنع عکسش میزارم ...

باشه اشکال نداره واسه تو هم از این توپ توپیاست  ژله ای یا ساده

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!