2777
2789

من‌چندماهه دیگ خواستگاریمه 

واااااای بهش فک‌میکنم بیاد خونمون هر موقع دلش خواست میمیرم🫤🫤از ذوق نه از ترس رفتار خانواده ظاهر 

خودم بی ارایش😂😂😂😂😂البت آرایش ک نه کلا 

عقد و همیشه باید شیو شده و خوشگل و منظم باشی بلخره شوهرت دیگ 

چقد سخته

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو قسم میدم ب حق اذان محمد ک این ذوق تا ابد تو زندگیت بمونه

فداتشم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ما شنبه عقد کردیم هنوز نیومده سوال منم هست

عه چرا لابد روش نمیشه باید دعوتش‌کنین

اخر هفته ها ک همه خونه مامانم جمع بودن شام اونم میومد ۳ ساعت تو جمع خانواده بودیم شام میخورد و میرفت 

وسط هفته همو نمیدیدیم چون فرصت نبود شهرشون ۱ ساعت فاصله بود با ما ک با حساب ترافیکش میشد ۲ ۳ ساعت برا تایم کارشم نمیشد بیاد 

خونه اونام اصلا نرفتم تو عقد چون مادر شوهر راه نمیداد 

دوران عقد سگی ای داشتیم😅 در مقابل همه اون دوریا ک زیر سر مادر شوهر بود منم مادر شوهر راه نمیدم 😌

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

فرهنگ شهرا متفاوته

اما فرهنگی ک تو فک و فامیلم هست رو بهت میگم

چون نتیجه اش خوب بوده و اصلا به مشکل نخوردن

من خیلی از دعواهایی ک بقیه میگن رو ندیدم داخلشون

خونه مادرشوهرت نرو بمون

مگر تو فرهنگشون هست و خیلییییییییییی دیگ اصرار کردن و تو دیدی نه زشت میشه و برداشت بدی میکنن

اونم نهایتا ۱ شب اخر هفته

سریعم برگرد

هر چقدر بیشتر بمونی

از فاز مهمان در میای

بذار بعد ازدواجت رفت و امدتون عین مهمان و میزبان باشه

به نفعته

دقیقا با همین اخلاق

ما تو فامیل ندیدم کسی به مشکل بخوره با مادرشوهرش و..

چون فقط رفت و امد داشتن دوره عقد

اینکه برن بمونن خونه هم نداشتن

من حالا میگم تو فرهنگ کسی هست

۱ روز بره بمونه

کسایی ک خونشون نزدیکه

بعدم شوهرت دیگ خونت بدون ارایش تورو میبینه

نیازی نیست هی حرص بدی خودتو که وای ارایش ندارم

وای اینجام اینطوریه اونطوریه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فرهنگ شهرا متفاوتهاما فرهنگی ک تو فک و فامیلم هست رو بهت میگمچون نتیجه اش خوب بوده و اصلا به مشکل نخ ...

میدونه ولی کلا میگم‌من‌پدر مادرم یجورین‌میترسم با رفتارشون بدبخت فراری بدن بهش بر بخوره مصلا 

سر غذا نیوه یا چیزی بگن بهش اونم مغرور 

میترسم از اینا 

مامانم بدش میاد دم ب دقیقه اینجا باشه البت منظورم اینه بیاد بره حق داره بدش بیاد ولی خب من نمیدونم بگم نیا؟؟؟

اخر هفته ها ک همه خونه مامانم جمع بودن شام اونم میومد ۳ ساعت تو جمع خانواده بودیم شام میخورد و میرفت ...

ببخشید این‌میپرسم 

شما تو عقد رابطه داشتین؟؟ براتون مهم نبود تیرگی یا بعضی وقتا شیو نکردن و این‌چیزا 

من تو دوره عقد وقتی شوهرم رنگ میزد دارم میام خونتون تو بیست دقیقه هم دوش می‌گرفتم هم آرایش میکردم هم لباس خوشگل میپوشیدم نمی‌دونم چطوری اون همه فرز بودم😁😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میدونه ولی کلا میگم‌من‌پدر مادرم یجورین‌میترسم با رفتارشون بدبخت فراری بدن بهش بر بخوره مصلا سر غذا ...

استرس الکی داری

صد در صد خانواده هم مراعات میکنن

بعد واقعا فک کردی اون

برا خانواده خودش اینطوری استرس تورو داره؟؟؟

وایستا بری تو زندگی میفهمی چقدر ترسات الکیه

بعدم پایین در مورد تیرگی و... پرسیدی

رو خودت عیب نذار الکی دختر

ارتباط هم داشته باشید بهتره رو هم شناخت پیدا میکنید

کامل هم نخواستی

لاقل معاشقه باشه

ک اگر یه درصد طرف مشکلی داشت

بعد عروسی لاقل نفهمی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥