2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 34405 بازدید | 563 پست
اسی مشخصه خیلی ساده استاخه درباره اموالت واسه دوس پسر که نباید اینقدر توضیح داد اصلا اون میخواد بیاد ...

برا خودشیرینی میگن

نمیدونن بعدا سواستفاده میشه ازشون یه قرونم نمیذارن تو جیبت بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودشیرینی میگننمیدونن بعدا سواستفاده میشه ازشون یه قرونم نمیذارن تو جیبت بمونه

این اقا مگه میزاره خونه بمونه بنام اسی

الان با هم خونه میخرنن.4 سال دیگه میگه بیا خونه رو عوض کنیم راحت بدون هیچ مشکلی کامل میزنه بنام خودش

اسی مشخصه خیلی ساده استاخه درباره اموالت واسه دوس پسر که نباید اینقدر توضیح داد اصلا اون میخواد بیاد ...

دخترا متاسفانه همینن حالا اگ پسره بود میگفت نهههه 

مامانم خونه نداره بیام بدم ب توووو؟ عمرااااا

بعد این میخواد از بابا مامانش ک پول خودشونم هس بزنه بده ب دوس پسر خدایاااا😂

عقل دخترای مارو فقط 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

عزیزم همیشه از این آدمای محترم ضربه میخوریم من شوهرم یعنی خانوادم به سرش قسم میخورن ولی نمیدونن چه مارموزیه  خونه نوساز که من خریدم رو هفت  ساله نشستیم بعد خونه خودشو داده مستاجر  کرایه میگیره یه قرون به من نمیده هیچ پس اندازی ندارم

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

بعد دقیقا خودش میخواد چکار کنه بخور و بخوابه 

من بودم اولویت اولم پدرو مادرم بودن اونا بودن ک برام زحمت کشیدن

پس دوست پسر .نامزد شوهر چیه ؟؟؟؟؟

ب خانوادت برس ک کلی دعات کنن 

بعدشم این ادم چشمش دنبال پولت هست 

اصلا اینکارو نکن

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

ساده بازی در نیار دو مورد می‌شناسم با همین روش پول دختر بالا کشیدن 

هیچ موقع به هیچ مردی پول قرض نده به فکر خودت و خانواده باش به اوضاع خودتون برس پسر مردم وقتی شوهر شد اوکی زندگیو با هم می‌سازید 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...