2777
2789
منتظر این کامنت بودم. منم ام اس دارم. اینکه همه مارو مرده متحرک تصور میکنن عذابم میده

بله متاسفانه خیلی کاربدیه.

من مامانم قبلا نمیتونست حتی سوار ماشین بشه.

الان با وجود پیشرفت داروها زندگی عادیشو داره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا😔😔یک طرف بدنم بی حس میشه سرم دردمیگیره همش خوابم میادیه کم که راه میرم پاهام ضعف میره بعض ...

بازم ممکنه ام اس نباشه. ولی هر بیماری دیگه ای هم هست کمتر از ام اس نیست. اینو میگم که جدی بگیرید. و به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنید

دیسک گردن داری 

.بله چندساله دیسک گردن شدید دارم دستام خیلی درد میگیرن ولی تابحال انگشتام اینجوری نشدن ..چند وقته بهتر بودم ..ولی ده بیست روز انگشتای دستام همش بیحس و سنگین ..کارمم جوریه ک زیاد ازانگشتام کارمیکشم تو روز و شب.گفتم از روماتیسمه یاچیزدیگه ای

اقای جاویدخوشتیپ ...  
خیلی چیزا😔😔یک طرف بدنم بی حس میشه سرم دردمیگیره همش خوابم میادیه کم که راه میرم پاهام ضعف میره بعض ...

چند سالته؟

چند وقته این علائمو داری

نگران نباش یکی از دوستام کلیییی علائم داشت ولی ام اس نداشت

برو دکتر مغز و اعصاب خودش برات ام آر آی مینویسه

نه از دیسکتونه متاسفانه منم دارم .آقا هستید ؟ 

بله...گردنبند میبندم بهترم ولی این اذیتم میکنه ک انگشتام بیحس میشن نمیتونم دستمو مشت کنم  کارمم نمیتونم بزارم کنار و استراحت کنم 

اقای جاویدخوشتیپ ...  

دوستان من ۱ماهه مغز استخوانهای پاهام بشدددت درد میکنه و ضعف داره دکتر رفتم واسم قرص تقویتی نوشت خوب نشدم کسی نمیدونه علائم‌چیه؟؟

انگشت دستهامم ورم میکنن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بله...گردنبند میبندم بهترم ولی این اذیتم میکنه ک انگشتام بیحس میشن نمیتونم دستمو مشت کنم  کارمم ...

خیلی سخته مخصوصا برا آقایون.گرنبند طبی سخت ببند .

بالشم طبی میذاری ؟ خیلی کمکت میکنه 

بله .ولی بعضی شبا اصلا بالش نمیزارم زیر سرم چون گردن و فکم دردمیگیره

نه سعی کن بالش طبی رو بذاری و عادت کنی بالش های طب وصنعت خوبه .برا دردتون پماد ویشکا پیشنهاد میکنم آروم از پایین ب بالا رو گردن ماساژ بدید خیلیییی آروم سشوآر بگیرید روش تا داغ شه وقتی میاید خونه کیسه آبجوش نیم ساعت یک ساعت بذارید زیر گردنتون ویتامین ب یک هم حتما استفاده کنید .سردی جات هم زیاد مصرف نکنید بدتر میشه دیسک .

نه سعی کن بالش طبی رو بذاری و عادت کنی بالش های طب وصنعت خوبه .برا دردتون پماد ویشکا پیشنهاد میکنم آ ...

خیلی ممنون حتما...یجوری درد میکرد کلی دکتر رفتم .همش مسکن میخوردم صب تا شب .شبا تاخود صب بیداربودم فقط تو سالن راه میرفتم داغونم کرد دیگه از درد شدیدش نمیتونستم گردنمو نگهدارم بی اختیارمی افتاد ی طرف با دستم نگهمیداشتم گردنمو..اووفف چ روزای پر دردی بود همش مسکن مسکن مسکن همه مدل...ی امپول خارجی داد همونا زدم بهترشدم نمیدونم اسمشاگم کردم...

اقای جاویدخوشتیپ ...  
خیلی ممنون حتما...یجوری درد میکرد کلی دکتر رفتم .همش مسکن میخوردم صب تا شب .شبا تاخود صب بیداربودم ف ...

احتمالا کورتون زدی ضرر داره سعی کن نزنی .با این روش ها بهتر میشی روغن سیاه دانه هم برا ماساژ خوبه .ولی پماد ویشکااا عالیههه.خب اگه خیلیی اذیتی چون سرکارم باید برید عمل کن لیزری دکتر شکرچی زاده اصفهان با لیزر عمل میکنه میگن فعلا حرف اول عمل با لیزر رو میزنه یکی اینجا دیسک وحشتناک کمر پیشش عمل کرده بود خوب شده بود