2777
2789
احتمالا کورتون زدی ضرر داره سعی کن نزنی .با این روش ها بهتر میشی روغن سیاه دانه هم برا ماساژ خوبه .و ...

نمیدونم والا فعلا ک خوبه بهترم ..سیاه دانه بله همیشه میزنم و.اگه بازم اذیتم کرد مجبورم دیگه راهی نیست ..قبلا نبودم الان چهارساله درگیرم ضربه محکمی که تو دعوا ب گردنم خورد اینجوری شدم 

اقای جاویدخوشتیپ ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ دعوا کردید !!!! همونا رو رعایت کنید انشاالله ک بهتر بشه ب عمل نیاز نباشه

بله بخاطر رفیقم ..اینم شد یادگاریه رفیقم ک باهامه همه جا....بلع خیلی ممنونم تشکر و همچنین

اقای جاویدخوشتیپ ...  

عمه من مبتلاست، اگه به موقع درمان رو شروع کنی مشکلی پیش نمیاد، یه سایتی بود فک کنم به اسم "ام اس راهنما"، اطلاعات در مورد بیماری ام اس داشت و میشد مجانی از دکتر سوال بپرسی

بله متاسفانه خیلی کاربدیه. من مامانم قبلا نمیتونست حتی سوار ماشین بشه. الان با وجود پیشرفت داروها ...

سلام عزیزم منم ام اس دارم ۲۲ ساله مادرتون چه دارویی مصرف میکنه و چیکار میکنن و چند ساله ام اس دارن

با mri فقط تشخیص داده میشه تورا خدا توهم نزن .منم توهم ام اس داشتم دیسک گردن و کمر بود 

سلام علایمتون چی بود که فکر کردین ام اس هست؟

منم تو موقیت شمام 

لطفا اگر دیون جواب بدین

عزیزم هر علامتی که شبیه علائم ام اس هست نشان از این بیماری نیس، به نظرم اول برو پیش یه متخصص مغز و اعصاب و ازت یه سری تست ها میگیرن و یه سری سوالا میکنن، بعد تشخیصشو میدن، نگران نباش. من یه دکتر خوب میشناسم، سم و شماره شونو میذارم واست اینجا 

دکتر ناصر مهربان 26473551 021