2777
2789
عنوان

کیا خیاط هستن؟ میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 92 پست
شاید کارور هات مشکل دارن

نمیدونم. گیج شدم. الکی پارچه های نازنین کلی پول دادم سر آستین هدر میره. این مربیمم که نمیگه مشکل کجاست گفت بشکاف دوباره بدوز و ولی دوباره ام همونه. من کلا اعصاب ندارم انقدر شکافتم دوختم عصبی تر شدم. کاش یه خیاط پیشم بود ایرادمو میگفت. همه چیو یاد میگیرم این استینو نمیفهمم چرا اینطور میشه. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب به هر حال موفق باشی عزیزم💗 من طراحی لباس میزنم البته بخاطر خانواده زیاد بروز نمیدم اخه کلا ...

منم نقاشی میکنم عکاسیم میکنم 

کلا ذوق هنری دارم از دستم از این کارا زیاد بر میاد البتع تعریف از خود نباش

شمام موفق باشی جانا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کش میاد یعنی چی؟یعنی گشاده یا تنگ؟

تنگه. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عزیزم دلتو بزن به دریا و کاری که دوس داری انجام بده تا بعدا حسرت نخوری شد شد نشدم فدای سرت حتماااا ...

اره واقعا.... تریکو بلدم. دوست دارم خیاطی یاد بگیرم

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 
من که رفتم خیاطی هر لباسی میدوزم آستینشو خراب میکنم اعصابم خورد شده و ناامید و بی انگیزه شدم نمیدونم ...

اگر هز زیر بغل کشمیاد شاید کم برمیداری حلقه رو از پشت هم کش میاد کارور رو خیلی برمیداری

💥 خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....          لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

نمیدونم. گیج شدم. الکی پارچه های نازنین کلی پول دادم سر آستین هدر میره. این مربیمم که نمیگه مشکل کجا ...

چرا نمی ری پیش یه خیاط جلو اون پارچه رو برش بده بهت بگه مشکلت کجاست در ضمن خیاطی اعصاب میخواد

بستگی به متد آموزشی داره متدی که من یاد گرفتم خیلی آسونه پنجاه هزارتومان دادم یک روزه یه مانتو یاد گ ...

خوبه دیگه حالا میتونی هرمدل مانتو و سارافون و شومیز و ساحلی بدوزی

جهان حاشیه جذابیست حوالی🎀تو🎀
نمیدونم. گیج شدم. الکی پارچه های نازنین کلی پول دادم سر آستین هدر میره. این مربیمم که نمیگه مشکل کجا ...

اول کار یه پاترون بدوز اشکالش رو برطرف کن و همون الگوت باشه

💥 خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....          لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

مدرک گرفتی؟ الانم که کرونا هس این کلاسا هست🤔🤔

بعله مدرک دارم 

نازک دوزی

نمیدونم والله دو بارم امتحان کتبی داشتیم تو فنی حرفه ای

بعدش عملی ۸ساعته.

میاد بهت یه مدلی رو میگه مثلا یقه انگلیسی با برش عصایی وقت داری رو پارچه پیاده کنی برش بدی بدوزی.

فقط گفت مربیمون الگوی اماده خودتونو میتونین بیارین الکی باهاش ور برین فکر کنن اونجا کشیدی.

گفت پارچه شطرنجی بخر که ایراداتت توش پیدا نباشه

فک کنم مشکلت اینجاست که کارور پشتو کم میگیری

اخه مربی اندازه گرفته.