2777
2789
عنوان

کیا خیاط هستن؟ میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 92 پست
تنگه. 

اندازه حلقه رو بیشتر کن

یعنی بیا پایین تر 

یا کارور پشت تو اندازه گیری اشتباه شده

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نقاشی میکنم عکاسیم میکنم  کلا ذوق هنری دارم از دستم از این کارا زیاد بر میاد البتع تعریف ا ...

وای خیلی خوبه من خانواده ام رو پول خیلی تاکید دارن و یه جورایی فکر میکنن تو هنر پول نیست مثلا خواهر با وجود اینکه عاشق موسیقی و سازه حقوق میخونه که ربطی نداره خودمم دندون میخونم ولی عاشق نقاشی و طراحی و رنگ و ریخت و پاشم قوه ی تخیلمم خیلی فعاله و دوست دارم طرحامو پیاده کنم اما افسوس که اطرافیانم منو یه جور دیگه میبینن اینجا تنها جاییکه از علایقم حرف میزنم

خیلی خوبه ادم جرات داشته باشه دنبال علایقش بره😅💗❤😘😍 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
بعضی از مربیا سخت یاد میدن یعنی روشای آسونتری هم هست

روشش گرلاوینه راحته. مشکل اینجاست نمیگه علتش چیه که آستینای من اینطور میشه. من خودمم که تو خیاطی صفر بودم هیچی حالیم نیست. اون باید بگه. منم میبینم همشون آستینش خراب میشه کلا ناامید میشم تازه سرشونه ام بزرگه آویزون میشه😔

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
وای خیلی خوبه من خانواده ام رو پول خیلی تاکید دارن و یه جورایی فکر میکنن تو هنر پول نیست مثلا خواهر ...

برعکس من باز خونوادم کلا دنبال این چیزا نیستن 

کلا حق انتخاب دارم تو کارم دخالت نمیکنن

فداتشم بچع زرنگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخه مربی اندازه گرفته. 

مگه مربی اشتباه نمیکنه،بده یکی دیگه برات اندازه بگیره،منم آستینام اولش مشکل داشت فهمیدم مشکل از کارور پشته،وقتی اونو درستش کردم مشکل آستینم حل شد

جهان حاشیه جذابیست حوالی🎀تو🎀
اندازه حلقه رو بیشتر کن یعنی بیا پایین تر  یا کارور پشت تو اندازه گیری اشتباه شده

یکیشو حلقه آستینو یک و نیم سانت گشاد کردم بازم درست نشد. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
روشش گرلاوینه راحته. مشکل اینجاست نمیگه علتش چیه که آستینای من اینطور میشه. من خودمم که تو خیاطی صفر ...

سرشونه خیلی آدما ثابت ۱۲ هستش از این بیشتر نزار چون شما ناشی هستی شاید بیشتر بزاری که آویزون میشه

روشش گرلاوینه راحته. مشکل اینجاست نمیگه علتش چیه که آستینای من اینطور میشه. من خودمم که تو خیاطی صفر ...

مثلاً سایز سرشونه رو چند میگیری که آویزون میشه اندازشو بگو وزن خودتم بگو

چرا نمی ری پیش یه خیاط جلو اون پارچه رو برش بده بهت بگه مشکلت کجاست در ضمن خیاطی اعصاب میخواد

اخه خیاط از کجا بیارم پیش من بشینه من برش بدم. نمیشناسم. این مربیمم که وقت نداره

برعکس من باز خونوادم کلا دنبال این چیزا نیستن  کلا حق انتخاب دارم تو کارم دخالت نمیکنن فداتشم ...

قربونت گلی انشالله خدا خانواده تو برات نگه داره همینجور گرم و صمیمی❤😘💗😍

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
قربونت گلی انشالله خدا خانواده تو برات نگه داره همینجور گرم و صمیمی❤😘💗😍

فدای محبتت دا 

همچنین خودت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh