2777
2789
عنوان

صرفاجهت خنده بپاچین توش خسته شدم ازبس گفتن خیانت دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 124 پست

ی روز دوتا گوجه باهم دعواشون میشه... 

بعد ی گوجه سبز میاد جدا شون کنه... 

گوجه ها میگن :تو دخالت نکن سید

هار هار هار

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارنفر حامله بودن .سه نفر با مادرشوهراشون عواشون شده.آها یه نفرم ارث و میراث میخاد.اینجا همه حامله ان پس چرا یه سره میگن جمعیت کمه بچه بیارید.بخدا رییس جمهور اینجا عضو بشه میگه خانوما بسه لطفا دست نگه دارید

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
چرا ازمن دلت ریخت مامور جهنم و ترس؟ زشته دیگه از این حرفا نزنی همکاریم مثلا

😅😅😅  ن یهو دلم ریخ

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
مربادرس کردم فک کردم بدمزس همشوبخشیدم ب بقیه پشیمون شدم    

چرا پشیمون

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
چهارنفر حامله بودن .سه نفر با مادرشوهراشون عواشون شده.آها یه نفرم ارث و میراث میخاد.اینجا همه حامله ...

خیانت نبود؟

چهارنفر حامله بودن .سه نفر با مادرشوهراشون عواشون شده.آها یه نفرم ارث و میراث میخاد.اینجا همه حامله ...

خب میریم ک تاپیکوخیانتوبزنم مث این ک نیس

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
چرا پشیمون

خیلی خوشمزه شد  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
برو منم میام مشتری جمع میکنم واست

نظرته بزنه خیانت اصغرب من  

اگه خدا بخاد انگار خیانت کم شده همه موندن خونه به هوای کرونا شکما اومده جلو

عه خداروشکر😂