2777
2789

از اول زندگی تا الان با این شوهر فقط جنگ داشتم.

نمی‌گم روز خوش نداشتیم ولی خیلی ازش سرد شدم و خیلی با زبونش من رو آزار داده.

الآنم که دیگه کارش به جایی رسیده که خانوادم رو همش میزنم تو سرم و همش تحقیرم میکنه.

یه سری من به مادرم گفتم صد تومنی پول بهم قرض بده من چند ماهه بهت پس میدم اون بنده خدام گفت نمیدم منم پیگیر نشدم 

والا توقعی نمیشه کرد از کسی تو این اوضاع اقتصادی 

حالا چپ و راست میانه تو سرم که مادرت آدم حسابت نکرد و من هر وقت پول خواستم بابام بهم داده😔

به کاری کرده هم از خودش بدم اومده هم از مادرم هم از خانوادش‌.....

همش میگم اگه بچم نبود خودمو از دست همشون راحت میکردم

بُریدم...

نمیدونم ....واقعا بریدم 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو چرا بکشی خدانکنه

خسته شدم 

اینقدر حرص خوردم که ضعیف شدم.دیگه توان ندارم دفاع کنم از خودم😭😔💔

فقط صبح تا شب نفرینش میکنم که بمیره چون واقعا حضورش چند ماهه داره آزارم میده

هممون درگیریم ب این فک کن ک تو تنها نیستی ک این مشکلات رو داری اون بچه بیگناهت چ کرده محکم باش خیلی ...

باهام که حرف میزنه تمام تنم درد میگیره انگار داره منو با زبونش میزنه و میمونه ب درود دیوار.

باورت نمیشه دلم نمی‌خواهد حتی قربونه صدقم بره

خدا نگذره از باعث بدبختی ما😔

من آخرین بار که فوش داد دیگه تحمل نکردم چون 4سال سکوت کردم آخرین بار هرچی از دهنم در اومد گفتم اومد چاقو گذاشت رو گلوم گفت بگو غلط کردم گفتم غلط نکردم خوب کردم گفتم جواب واق واق همینه از مرگ نمیترسم منو بیرون کرد منم مهریمو اجرا گذاشتم نمیدونی اومد چجوری به دست وپام افتاد الان قطع رابطه هستم با خانوادش و خودش یکم فرق کرده 

من آخرین بار که فوش داد دیگه تحمل نکردم چون 4سال سکوت کردم آخرین بار هرچی از دهنم در اومد گفتم اومد ...

خوب کاری کردی.

خودش قطع رابطه نکرده؟

فقط تو ارتباط نداریج با خانوادش ؟

خوب کاری کردی.خودش قطع رابطه نکرده؟فقط تو ارتباط نداریج با خانوادش ؟

خودش میره میاد. قبلا منو هرهفته چندبار می‌برد اونجا مادرش هرچی از دهنش در می اومد میگفت تا میخواستم اعتراض کنم میگفت مامانم خوب میکنه به عروس از اینا میگن حقته 

مادرشوهرم علت دعواهای ما بود پسرش رو پر می‌کرد چون من ازدواج دومم بود منو دوست نداشت بهم شک داشت 

قهر هم کردم تا طلاق رفتم کلا دنبالم نیومد منم حذفش کردم قطع رابطه هستم باهاشون 

باهام که حرف میزنه تمام تنم درد میگیره انگار داره منو با زبونش میزنه و میمونه ب درود دیوار.باورت نمی ...

دوره ایه ی روز میرسه ک خودش پشیمون میشه هر چند خانوما تا اون موقع عذاب میکشن ولی تو ب عشق بچت محکم باش خیلی ب بچت عشق بده چند سال بعد بچت عشقتو بهت برمیگردونه🥰

وقتی برای طلاق رفته بودم اومد التماس سه ماه تمام التماس کرد گفتم اگه خواهرات چیزی به من بگن یکسره میرم پیش خواهرشوهر هاشون بیان جمعشون کنن 

شوهرمم گفت دیگه نمیگن گفتم اگه تونستن بگن ببین چکارمیکنم یعنی دل سیر ادبش کردم ولی بازم دلم خنک نشده 

دوره ایه ی روز میرسه ک خودش پشیمون میشه هر چند خانوما تا اون موقع عذاب میکشن ولی تو ب عشق بچت محکم ب ...

نه عزیزم اینجور مردا یک دست کتک جانانه بخورن خوب میشن یعنی من تا تونستم تو اون سه ماه اذیتش کردم اسم روانی بهش گذاشتم کارای بستری اش رو داشتم میکردم که دیگه آشتی کردم