2777
2789
عنوان

بعد 17روز منفی شد hcg

140 بازدید | 28 پست

امپول اچ سی جی زدم روز 17 بیبی چک زدم یعنی باردار نیستم؟ 😔

نفخ دارم وتخمدونام دردمیکنه یکمم سینم درد میکنه 

یعنی ممکنه باردار باشم؟ برام دعاکنید توروخدا

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بیبی چکم منفی بود😔

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه ماه اقدام هستم خبری نیس از نی نی 😪

من یه سال ونیمه

یه نصیحت خواهرانه تادیر نشده واولشی تو وشوهرت برید چکاپ

منم ۷ ماهه اقدامم سه تا بی بی مدیکور گذاشتم مثبت شد ولی همه میگن کاذبه😓

آزمایش بده

من یه سال ونیمه یه نصیحت خواهرانه تادیر نشده واولشی تو وشوهرت برید چکاپ

عزیزم شوهر من اعتقاد داره باید خدا خودش بخواد راضی نمیشه ولی میخام این ماه برم خونه مادرم برم دکتر 

خدایا کمکم کن 
عزیزم شوهر من اعتقاد داره باید خدا خودش بخواد راضی نمیشه ولی میخام این ماه برم خونه مادرم برم دکتر&n ...

ای وای