2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو حتما اگه دارو هم داد بخور یا اینکه با اراده با روان درمانگر شروع کن

نه اصلا کار از اراده گذشته مشکل روانی زیاد پیدا کردم 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
سخته برات یا واقعادنمیشه کار تو نیس؟

سختههه الان با فکر کردن بهشم عصبی میشم

ی مدته واقعا حالم خوب نیس از لحاظ روانی وسواسام بیشترشده قبلش عادی بودم 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
وایی اره خیلیی رومخهه

عزیزم چند سالته؟

من الان چند روزه انگار دیگه جسمی و روحی از وسواس خسته شدم و بیخیالش شدم

دیگه وقتی به دلم میفته که اگه یه کاریو دوباره انجام ندم اتفاق بدی میفته میگم به جهنم،دیگه هیچی برام مهم نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

منم داغونم .فقط چارش اینه توجه نکنی وقتی اومد سراغت خودتو با یه چیزه دیگه مشغول کنی .وقتی میخام برم بیرون درو که قفل میکنم با اینکه میدونم قفله باز باید پله ها رو برم بالا دوباره چک کنم که قفله 😂😂😂

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
تو چی؟هنوزم داری؟

اره.بعد فوت داییم ، خیلی بده حالم.کلا گنگم

😔از خودم از همه بیزارم از ادما بدم میاد

از شلوغی،خیابون

گیر و گور الکی میدم به همه.حرف میپیچه تو مخم حرفای مسخره

ولی دارم دیوونه میشم

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

قفل میکنم رو یه چیزی،همش چک میکنم همه جارو.همه خسته شدن دیگه،

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜