2777
2789
نمیدونم بعده ی افسردگی اینطوری شدم و دلیله افسردگیمو نمیدونم 

اع من قبلا اینجوری بودم هی قفل و شیر گازو چک میکردم یا وسایل خونه رو هی وسواس داشتم ک جاش چطوره ،همون گوشی ک گفتی هی قفل میکردم لاز میکردم ،یا ی عکسی رو پاک میکردم باز چک میکردم ببینم پاک شد یا ن 😐🤦‍♀️اره؟همیناس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر ک ببین مثلا یهو ی چیزی میاد تو ذهنم اگه انجامش ندم همش فکر میکنم ی اتفاق بد میوفته و انجامشم ندم ...

حتما حتکا امروز موبت بگیر برو روانپزشک 

اگه از الان جلوسو نگیری حتی زبونم لال تا خودزنی خودکشی و

... میرسه

شنیدم راجبش

درمانسم شنیدم راحته اراده میخواد

اع من قبلا اینجوری بودم هی قفل و شیر گازو چک میکردم یا وسایل خونه رو هی وسواس داشتم ک جاش چطوره ،همو ...

واییی اره 😂ولی همراه با اینکه اگه اونکارو انجام ندم ی اتفاق بد میوفته:/ الان باز باید برم تل اینستا واتساپ دیوار و... چک کنم ک عکس و پیامک اشتباهی نفرستاده باشم 😑💔

هیاهوی بسیار برای هیچ...
واییی اره 😂ولی همراه با اینکه اگه اونکارو انجام ندم ی اتفاق بد میوفته:/ الان باز باید برم تل اینستا ...

اتفاق بد ک  واقعا نمیفته فقط تو فکرت میگی اگه انجام ندم اتفاق میفته اره،؟؟؟

🤦‍♀️🤣

فکر ک ببین مثلا یهو ی چیزی میاد تو ذهنم اگه انجامش ندم همش فکر میکنم ی اتفاق بد میوفته و انجامشم ندم ...

اره متوجه شدم وسواسه 

انواع مختلفی وسواس داریم چند وقته شروع شده ؟ این اواخر مشکلاتی داشتی ؟

حتما حتکا امروز موبت بگیر برو روانپزشک  اگه از الان جلوسو نگیری حتی زبونم لال تا خودزنی خودکشی ...

خیلی وقته اینطوریم 😐💔 دو س سال اما دائما نبوده

هیاهوی بسیار برای هیچ...
خیلی وقته اینطوریم 😐💔 دو س سال اما دائما نبوده

من ی مدت اینطوری بودم بعدا اینو بی توجهی کردم باز ی فکرای دیکه جایگزین شد ک مثلا شکل وسیله هارو تو ذهنم میکشیدم ،و خودمو مجبور میکردم حفظشون کنم ،یا هی ب مرکز وسایل توجه میکردم ببینم وسط دیوار مثلا کجاس یا وسط صورت ی ادم ..🤦‍♀️خیلی بد بود فک کن ب طرف خیره میشدم ، دوسه ماهی درگیرش بودم بعدا اراده کردم ک بزنم ب بیخیالی و انقد فک نکنم و شاد باشم ،دیگه کلا تعطیل شد خداروشکر همش از بین رفت ،خیلیم ریلکس میکردم 

اره متوجه شدم وسواسه  انواع مختلفی وسواس داریم چند وقته شروع شده ؟ این اواخر مشکلاتی داشتی ؟

خ وقته

اره پریود بودم اعصابم بهم ریخت کلا تاپیک قبلیم گفتم نمیتونم دستامو بهم بمالم یا با مداد رو کاغذ بنویسم صداش بدنمو یجوری میکنه یا ب اصطلاح گوشتم میریزه -_-

الانم مثه صگ خابم میاد پاهام مورمور میشه

هیچ وقت مثه الان احساس نکردم نیاز دارم ب روانپزشک مراجعه کنم 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
این مساله از چیا شروع میشه منشاش دلیلش چیه؟ مثلا ارثیه،یا چی؟

منسا رو نمدونم ولی شرایط استرس زایی داره یعنی مث خوره رو اعصابته جوری ک اگه بخوای کنترل تو از دست بدی بدتر میشی

مث باتلاق میمونه نباید بهش زیادی بها و توجه نشون بدی