2777
2789
پس برو روانپزشک فردا پس فردا  البته تلقین نکن اینم از وسواسته فک میکنی حالت خیلی بده تو رابطت ...

اهوم

اثر منفی ک میگه اخلاقت مثه سگ شده 😐

هیاهوی بسیار برای هیچ...
کسی میدونه این جوری شدی عزیزم؟

اره ب مامانم گفتم فک کردم خودم تنام اما دیدم قبلا اونم اینطوری میشده

ی مستند دیدیدم،دیدم خیلیاا از من بدترن 

هیاهوی بسیار برای هیچ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چند سالته؟ من الان چند روزه انگار دیگه جسمی و روحی از وسواس خسته شدم و بیخیالش شدم دیگه وقتی ...

۱۸

سخته بگی ب جهنم

امتحان کردم دیدم بعد نیم ساعت خودخوری پاشدم اونکارو انجام دادم 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
منم داغونم .فقط چارش اینه توجه نکنی وقتی اومد سراغت خودتو با یه چیزه دیگه مشغول کنی .وقتی میخام برم ...

اره این چک کردنای چنباره خیلیی بده

شب سیصدبار گوشیمو چک نکنم خابم نمیبره

هیاهوی بسیار برای هیچ...
اره.بعد فوت داییم ، خیلی بده حالم.کلا گنگم 😔از خودم از همه بیزارم از ادما بدم میاد از شلوغی،خیابو ...

اره منم تحمل سرصدا ندارم هرصداییی نمیخام بشنومم 

هیاهوی بسیار برای هیچ...

دوستان

مادر من وسواس داشته همیشه. 45 سال هست.

الان اون قدر شدید شده که هر 20 ثانیه یک بار میپرسه #‍ من بلند نشدم؟

هر بار میگیم نه و باز می پرسه.

فکر می کنه رفته روی پدرم ادار کرده # نخندید ولی بگید چی کنیم

ممنون از همه

از ته قلب برای همه تون دعا میکنم. بخصوص اسی عزیز

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
دوستان مادر من وسواس داشته همیشه. 45 سال هست. الان اون قدر شدید شده که هر 20 ثانیه یک بار میپرسه ...

فقط روانپزشک 🙁کاش زودتر میرفت ک شدیدتر نمیشد 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
فقط روانپزشک 🙁کاش زودتر میرفت ک شدیدتر نمیشد  

از همون اول رفته... 

الان داروها جواب نمیده.

میگیم بستری بشه ولی قبول نمی کنه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

سلام دوستان، برای وسواس فکری عملی اگر در مراحل شدید نباشه میشه با روان درمانی به فرد کمک کرد مثلا یکی از درمان‌های کمک کننده اکت هست، به فرد میگه ببین افکار تو مثل برگهایی هستند که توی آب روان جوی آب ریختن و در حرکتند و یا مثل تابلوهایی که در جاده ها هست و از کنارشون با ماشین میگذریو یا ابرهایی که توی آسمون در حرکتند انگار هر فکرتو روی یه ابر نوشتن آیا دنبال هر ابر میدوی یا فقط تماشاش ن میکنی؟ ، آیا پای هر تابلو میبایستی و برای هر علامت نگران میشی!؟ نه تو فقط نگاهشون میکنی و میدونی فقط یه تابلو هست، و اگر بتونی تمام این افکار را اینچنین نظاره کنی دیگه تلاشی برای کنترلشون نمیکنی چون فقط به عنوان یه فکر مینیشون نه به عنوان یه چیزی که قراره اتفاق بیفته، گاهی افراد میگن اگه تمام توجهمو بهشون ندم اتفاق بدی میفته درصورتی که به عقب با دقت نگاه کنن خیلی وقتهاشم اتفاق بدی نیفتاده و اگر فرد این مطلب را عمیقا درک کنه که این ها فقط توی فکر هست و قدرت اجرایی شدن ندارن دست از کنترلشون بر میداره و نمیگم کار آسانی هست ولی فردی که اراده کنه و در عین حال کمک حرفه ای بگیره از پسش بر میاد و بعد از مدتی میبینه اصللا دیگه از سرش افتاده و یا شدتش کم شده، همه این اختلالها هم از استرس و یا اضطراب مداوم به وجود میاد زمینه ارثی هم امکان داره باشه که در محیط مناسب و دارای تنش بروز میکنه، یه نکته دیگه اینکه ما یه اختلال شخصیت وسواسی داریم که تیپ شخصیت سخت گیر، کنترلر و غیر قابل انعطاف، یه وسواس فکری عملی داریم که دائم میخواد چک کنه و افکار اذیتش میکنه و یه وسواس نجس و پاکی و یا نظافت داریم و هر سه  با هم متفاوتن و میتونین توی گوگل مفصل در هر سه مورد مطالعه کنین