میخوان واسه برادر شوهرم برن خواستگاری خواهرم من خواهرمو دوست دارم ولی یه کم میترسم که با همدیگه بد بشیم
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی دیدم خواهرهایی رو ک جاری شدن و از قبل هم صمیمی ترن
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
چقد تورو دوستداشتن ک باز خواستن از خانواده شما وصلت کنن
منو خیلی دوست دارن چون منم خیلی دوستشون دارم و بهشون احترام میزارم کاری به کاراشون ندارم ولی خواهرم یه کم زبون داره هیچ کاری هم بلد نیست اصلا به خودش نمیرسه میترسم بخاطرش خانواده شوهرم باهام بد بشن
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗