2777
2789
عنوان

درو دل و راهنمایی لطفا

57 بازدید | 7 پست

سلام من سر یه قضیه ای تو ساختمون سازی با شوهرم بحثمون شد بعد ما خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم تا خونمون حاضر شه شوهرم ازم پرسید سرامیکای کف سرویس رو چی بزنیم منم که اعصابم خورد بود گفتم خونه خودت هر مدل میخوای بزار بعد مادر شوهرم خودشو انداخت وسط گفت خونه تو هم هست منم گفتم نه مگه به اسم منه به اسم خودشه خونه اونه هر چی میخاد بزاره بعد اینم نه گذاشت نه برداشت گفت خونه باید به اسم مرد باشه دیگه به اسم تو بزنه که یکی بیاد از راه بدرت کنه منظور (دوست پسره)بعد پسرم بزنه تو سر خودش شوهرمم انگار نه انگار صمن بکم واستاد نگفت زن من اهل این کارا نیست و از این حرفا دل من رو خون کردن مادر و پسر هیچوقت نمیبخشمشون بهم تهمت ج ن د گ ی زدن رسما با این که من از موقعی به دنیا اومدم حتی یک دوست پسرم نداشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن جلو مادرشوهرت با شوهرت بحث نکنی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان با گریه تایپ میکنم حق من بعد ۱۰ سال زندگی با دو تا بچه این نبود شوهرم موقع ازدواج هیچی نداشت سرباز بود پول تو جیبیشم مامان من میداد با خون دل خوردن و مدیریت من الان به اینجا رسیده خونه دو طبقه شغل خوب و ماشین