2777
2789

بچه ها من الان نزدیک دو ماهه ببخشید ترشح پشت حلق دارم بعضی وقت ها خون توشه ولی مقدارش زیاد نیست خیلییی باعث استرسم شده دکتر متخصص گوش و حلق و بینی رفتم گف احتمالا آلرژی بینی داری تا دوهفته این کارها و بکن اگر هنوز خون دیدی برو سی تی سینوس خیلی ناراحتم کسی بوده مثل من الان صبح دوباره سرم شستشو بینی زدم خون توش بود😭😭ولی مقدار خون زیاد نیس ولی باعث استرس شدیدم شده بدتر از اون وسواس بیماری هم دارم شبانه روز بهش فک میکنم دیگ خستم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلبه بلغم داری, چیزای گرم و خشک بخور خوب میشی یا بلغم زدا بگیر, منم این مشکلو داشتم خیلی بهتر شده

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

بعیده چیزی باشه منم الرژی شدسد داشتم ترشحات پشت حلق باعث تورم و گلو درد و تب شدید هم میشد گاهی هم خون داخلش بود چون خراشیده شده بود گلوم ولی برو سی تی خوبه شاید سینوس هات کوچیک هستن خیلی باعث عفونت زیاد میشه