2777
2789
عنوان

برم خوزستان واسه پزشکی😭

96 بازدید | 11 پست

نوشته شهر بهبهان میزنم تو گوگل تصویر درستی نشون نمیده بفهمم وضعیت چطوره واسه دانشگاه میخوام 

بعد یکی گفت کلاساس جندی شاپور برگزار میشه نه خود بهبهان یعنی دانشگاه نداره؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مبارکه از یک مشاور انتخاب رشته یا هوش مصنوعی کمک بگیر

مشاورم گذاسته هردو شهر زاهدان و بهبهان فقط نمیدونم کدوم بهتره بزارم الویت بالاتر 

مرسی از شما

مشاورم گذاسته هردو شهر زاهدان و بهبهان فقط نمیدونم کدوم بهتره بزارم الویت بالاتر مرسی از شما

میشه بگید رتبه تون چند شد عزیزم از کی خوندید 

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍
زاهدان بهتره البنه که قبولی زاهدان خیلی رتبه بهتری از بهبهان میخواد

اره رتبم خوبه و به هردو میخوره 

زاهدان فقط از مسائل امنیتیش میترسم و شایعات زیاد درباره اش مگر نه دانشگاهش که خیلی بهتره

میشه بگید رتبه تون چند شد عزیزم از کی خوندید

سلام عزیرم من پشت کنکور موندم از تابستون دوازدهم شروع کردم و سال اول پرستاری اوردم واسه امسال از همون مهر با قلم چی شذوع کردم رتبمم بگم شناسایی میشم یه چیز معموله در حد دانشگاه های تیپ دو و سه روزانه 

سلام عزیرم من پشت کنکور موندم از تابستون دوازدهم شروع کردم و سال اول پرستاری اوردم واسه امسال از همو ...

من امسال دوازدهمم توصیه تون بهم چیه همین سال اول قبول شم

نور تاریک ترین لحظات منی خداجونم🤍
من امسال دوازدهمم توصیه تون بهم چیه همین سال اول قبول شم

واسه زیست کتاب ایکیو رو صدبار بخون موقع جمع بندی ازمون های جامع ماز تا ۳ سال اخیر رو بزن و تحلیل کن کامل این دوسال ۴ تا نکته عینا تکراری ولی سخت ازشون تو کنکور دیدم 

واسه ریاضی از اموزش یه استاد خوب استفاده کن ریاضی نیاز به تکنیک و روش های خاص داره که درصد خوب بگیری و زیاد تست بزن ازمون های جامع دوران جمع بندی خیلی واسه تقویت ریاضی خوبه 

فیزیک کنکور معمولا هموار و روتینه سوالاس واسه فصلای سخت مثل حرکت و مقاومت فیلمای یحیوی رو ببین و تست کار کن 

شیمی مبحثی که طی سال میخونی فقط یه بیس و سنگ بناست اصلش شیمی توی ازمون های جامعه است که پیشنهاد میکنم زودتر شیمیو ببندی و شروع کنی ازمون زدن ازش تکنیکای فرهمند هم واسه شیمی خیلی خوبه 

در اخر هم خودت رو با غیلم زیاد غرق نکن فقط مباحث سخت و موردنیازو ببین و تست زیاد بزن 

سلام عزیرم من پشت کنکور موندم از تابستون دوازدهم شروع کردم و سال اول پرستاری اوردم واسه امسال از همو ...

اگه‌رتبه تون خوبه چرا از همه جا بهبهان

اینهمه دانشگاه تیپ ۳با جای بهتر هست برید اونجا