2777
2789
عنوان

۱۳ سالمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7010 بازدید | 57 پست

ولی دیگه خودت مراقب باش راست میگن جامعه بدی شده و میتونن زود گولت بزنن اما من واقا حس نمیکنم یه دختر سیزده ساله گوشی داشته باشه به جایی بر بخوره تو این دوره زمونه انتظار کمیه الان والا بری ببینی دهه نودی ها همهههه یدونه گوشی دستشونه والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  توی اینستاگرام دنبال چیزای خاصی نمیرم بیشتر دنبال چیزای هنری میرم

برو پینترست نصب کن هم هرچی بخای داره همم مناسب سنته منم 13 سالمه پینترست دارم ولی چزای زشتش خیلی خیلی کم تر از اینیسا هست 

به نظرم اشک‌الی نداره تا سال آینده برات بخرن دیگه اینجوری شده من خودم از ۱۴ داشتم

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
برو پینترست نصب کن هم هرچی بخای داره همم مناسب سنته منم 13 سالمه پینترست دارم ولی چزای زشتش خیلی خیل ...

و گوشیم با مامانم مشترکه و مشکلی ندارم اصلا باهاش چون مامانم خیلی درکش بالاست هم میزاره ارمی باشم و حمایتم میکنه هم از همچیم خبر داره مثلا نی نی سایت یا پینترست یا چیزای دیگه چون میدونه کار اشتباهی نمیکنم 

مگه تو افغان هام گوشی بلدن🤩😂😂😂😂😂

اره خداروشکر همه چی بلدیم😉

ب کوری چشم بعضی ها

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
واقعا فکر میکنید سیزده ساله ها مثل قدیمن ؟همه چیزو میدونن 

چه حوصله ای داری ،،تاپیک ۳سال پیش روریپلای میکنی🥴

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

منم همین مشکل تورو دارم 

ولی دیگه.......

بازم برام نخریدن 😂

یه تبلت دستمه که سیمکارت داره ولی باید ریجستری بشه نه اینستا نه تلگرام نه واتساپ هیچی همشون سر گوشی مامانمه 

بدم میاد بیکار میشه پیامامو میخونه 😐🚬