2777
2789
عنوان

۱۳ سالمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7011 بازدید | 57 پست
درسته محدود کردنش بده ولی همین راحت گزاشتن بچه هاس که جامعه رابه اینجا کشونده وخیلی چیزا دیگه براشون ...

چرا؟ چون زیر بار زور نمیرن؟ چون حقشونو میگیرن؟ چون دوس پسر دارن ؟ چون با حجاب اجباری مخالفن چون بکارتو مهم ترین ارزش دختر نمیدونن جامعه بد شده؟

من خودم ۲۰ سالمه ولی دهه هشتادیا واقعا نسل ازادی خواه و شجاعین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نظرات کاربرین سایت جالبه ...بابا ذهنتون رو بشورید شاید واقعا ابن دختر خانم قصده بدی نداره ...ک ...

نه مامان من اصلا با حس بدی نمیگه یه جدری میگه که ناراحت نشم ولی خب من دوست دارم مث همه دوستام داشته باشه یه گوشی شخصی

نه مامان من اصلا با حس بدی نمیگه یه جدری میگه که ناراحت نشم ولی خب من دوست دارم مث همه دوستام داشته ...

این حق رو داری شما ولی خب این عقیده خونوادته حالا چ اشتباه چ صحیح ... ابن مشکل رو همه تو این سن دارن ...ناراحت نباش اونا صلاح ترو میخوان ...شاید بزرگ تر شی بهتر درکشون کنی ...اگه طریقه درست استفاده کردن رو بلد باشیو یادت بدن هیچ ایرادی نداره داشته باشی 

از آسمان بودن بسیار غمگینم ...
چرا؟ چون زیر بار زور نمیرن؟ چون حقشونو میگیرن؟ چون دوس پسر دارن ؟ چون با حجاب اجباری مخالفن چون بکار ...

به این چیزاکارندارم جامعه پرازگرگ شده دخترام تواین سن احساساتی هستن وبه بلوغ فکری کامل نرسیدنوممکنه فریب بخورند 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

🔰استخدام 3 ردیف شغلی با حقوق و مزایای عالی در مجموعه ایران کارمند

(َکاربا گوشی و غیرحضوری)

(حقوق ۲و نیم الی۳میلیون تومان)

(دریافت حقوق بصورت روزانه)

🔶️مشاغل:

🔸️تایپیست مبتدی و حرفه ای

🔸️مترجم مبتدی وحرفه ای

🔸️پشتیبانی آنلاین {دعوت به همکاری}

🔰شرکت دارای نماد اعتماد الکترونیکی و تاییدیه از سایت پلیس فتا ست.

📲جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام مراجعه کنید.

@Melika_n7

به این چیزاکارندارم جامعه پرازگرگ شده دخترام تواین سن احساساتی هستن وبه بلوغ فکری کامل نرسیدنوممکنه ...

وای من به این چیزا فکر نمیکنم اصن چرا طرز فکرتون اینجوریه؟!🙄🙄

وای من به این چیزا فکر نمیکنم اصن چرا طرز فکرتون اینجوریه؟!🙄🙄

هرکس طرزفکرش به خودش مربوطه تاپیک میزنی نظرسنجی میخوای همه رابایدببینی درست وغلطش باخودت

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

من ۱۳ سالمه واتساپ دارم ولی اینستا ندارم اینستا از نظر من تا ۱۸ سالگی مناسب چه پسر چه دختر نیست 

《به نام خدا》یه دختر عاشق هستم  که خیر سرم دارم تلاش میکنم به عشقم برسم  خب چیه... مگه جوون هاا و نوجوان ها حق عاشق شدن ندارن منم یه دختر ۱۳ ساله عاشقم فقط میخوام به عشقم برسم ^_^ 😀
درسمم خیلی خوبه همه نمره هام کمتر از ۲۰ نمیشن یعنی میخوام بگم گوشی آسیبی به وضعیت تحصیلم نمیزنه

چرا نمیزنه؟گوشی زندگیتو خراب میکنه،چیزایی که وقتی بزرگتر شدی باید یاد میگرفتی رو الان یاد میگیری.گوشی هیچ چیز خوبی نداره.من آرزو میکنم برگردم به قبل و تمام زندگیم رو از اول شروع کنم،نگاه تمام اعضای خانواده به من عوض شده و کسی اعتماد بهم نداره.

شاید باورش برات سخت باشه😁ولییی من توی سن تو گوشی داشتمو چیزایی که یه دختر ۲۰ساله نمیدونه رو میدونستم.من بچگی نکردم ،تلفن بچگی منو خراب کرد😟

منم قبلا مث تو میگفتم برام گوشی بخرین،میگفتم هیچ کار اشتباهی نمیکنم ولی گوشی خودش تو رو به سمتی که نمیخوای میکشونه.

مخصوصا شما که الان سن بلوغت هست و ممکنه بخاطر کنجکاوی دنبال چیزایی بری یا رابطه هایی(تلفنی) با جنس مخالف داشته باشی.اما فقط یه مدت کوتاه برات جذابیت داره بعدا دلتو میزنه.من نمیگم خودم قدیسه بودما نه🙄😂من آنقدر خلافا با این گوشی رفتم بیا و ببین.فقط دلم برای روحت میسوزه که می خوام تجربمو بهت بگم

من خودم سیزده سالمه از دوازده سالگی خودم گوشی داشتم قبلش از مال مادرم استفاده میکردم که با اون اینستا میرفتیم به نظر من الان حقته که یه گوشی شخصی داشته باشی الان قدیم نیستن و زمونه خیلی عوض شده الان تو این سن از همچی اطلاع دارن اما حالا بازم یذره صبر کن خودشون متوجه میشن که دیگه به یه گوشی شخصی نیاز داری و متسفانه بعضیا هنوز تو قرن قاجار زندگی میکنن من الان سیزده ساله مو رنگ کرده و ناخن کاشته دیدم و با کارشون واقا مخالفم که انقدر بچه رو ازاد میزارن اما دیگه یه گوشی داشتن ساده حقته امیدوارم که مادر پدرت متوجه این بشن 😊