2777
2789

منم شوهرم مشکل داره با طب سنتی نتیجه بدتر شد ولی خیلیام با طب سنتی جواب می گیرن من که نه با طب مدرن و نه با سنتی جواب نگرفتم😭😭😭

تازه اوایل که مشکل شوهرمو نمیدونستم یعنی باهام همکاری نمیکرد کلی دارو مصرف کردم حالا خودمم ذخیره تخمدانم خیلی خیلی کم شده و ... 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
دکتر اولی نا امیدمون کرد دکترشو عوض کردیم اونم فعلا دارو داده 

بعد از مصرف دارو دوباره آزمایش میده ان شاءالله مشکلتون حل شده باشه و خیلی زود باردار بشی و خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده.

التماس دعا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وضعیت شوهرم بد بود منظورم اسپرماش هستدکترا میگفتن طبیعی باردار نمیشید ای وی اف هم کردم اصلا یه جنین تشکیل شد اونم نگرفت در کمال نا امیدی بردمش یه اورولوژ دیگه دارو داد همون ماه باردار شدم ناامید نباش یه خانم اینجا دوستم شد این شوهرش صفر بود از پرورشگاه بچه گرفتن بچه دوسالش بود یکی یه حکیم بهش معرفی کرد اسپرماش شوهرشو با دارو گیاهی زیاد کرد بعدم باردار شد خودم در جریانش بودم تو خصوصی هم ازش شماره حکیمه را گرفتم اگه پیدا کردم میزارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

شوهر منم همینطوره، چندوقته بهم میگه تایک سال صبر میکنیم اگه بچه دارنشدیم نصف هرچیزی که دارم میدم بهت برو زندگیتو کن جوونیتو پای من نذار😔😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
عزیزم خواهر شوهر من سالها بود که آرزوی بچه داشت.یکبار دوقلوهای شش ماهه اش رو سقط کرد و چند بار دیگه ...

عزیزم خیلی ممنونم فقط من دستم خیلی خالیه چجوری باید پرداخت کنم

واجبه؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
شما دکتری احیانا؟ اورولوژییستی؟ اصلا آزمایش شوهر این خانم و دیدی همچین متفکرانه نظر میدی 

شما احیانا فضولید ..مخاطب من شما نبودید نخوده آش.‌...بله دکترم در مرکز ناباروری ابن سینا لطفا ریپلای نکن ok......

عزیزم منم آدم معتقدی هستم ومنظور مطلب شمارو درک کردم ولی واقعا همیشه برام سواله الان که امام زمان غا ...

مراجع تقلید این پول رو در راه دین هزینه میکنند.و بخشی رو هم به سادات مستحق تعلق میگیره.

اگر بخوای میتونی از دفتر مرجع تقلیدت توضیح بخوای

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم خیلی ممنونم فقط من دستم خیلی خالیه چجوری باید پرداخت کنم واجبه؟

بله خمس واجبه

اما به اضافه ی مال سالانه ات تعلق میگیره.

باید یک تاریخ رو برای سال خمسی خودت مشخص کنی.

و اگر در اون تاریخ پول و.. اضافه برات مونده بود باید یک پنجمش رو بدی دفتر مرجع تقلیدت 

عزیزم از دفتر مرجع تقلیدت توضیح بیشتری بخواه  اونا بهتر و صحیح تر توضیح میدن.

توضیح من کامل نیست.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂