2777
2789
برا من و شوهرمم دعا کنید بچه ها خیلی حسرت داره به روی خودش نمیاره رفتم عکس رنگی دادم میگفت تحمل کن ...

خدا به حق نمازایی ک با گریه تو حرم امام رضا خونده شدن و به حق خود حضرت رقیه مشکل شوهرت زودتر حل شه.خدایا من پنج تا صلوات فرستادم برا شوهر این خانوم...خودت هواشون رو داشته باش🙏🙏🙏🙏❤

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر چی نمیشه یعنی شوهرم تک پسره ارزوشه پسر دار بشه 

من خدا نیستم اما علمی دارم جواب میدم تحرک کم و اینگونه موارد دختر هست مگر پول ه تعیین جنسیت بدید ببنید پسر میشه یا نه

ما انسانها چقدر طمع داریم شما بزارید ببنید میشه اصلا؟؟؟باردار بشید هرچی باشه 

برا منم دعا کن خواهش میکنم 

چشم حتما❤❤❤

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
من خدا نیستم اما علمی دارم جواب میدم تحرک کم و اینگونه موارد دختر هست مگر پول ه تعیین جنسیت بدید ببن ...

طمع چیه اینجوری نگو من دلم شکسته است من برام فرقی نداره شوهرمم به ظاهر میگه فرقی نداره ولی ته دلش پسر میخواد هر چی خدا بخواد 

طمع چیه اینجوری نگو من دلم شکسته است من برام فرقی نداره شوهرمم به ظاهر میگه فرقی نداره ولی ته دلش پس ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

طمع چیه اینجوری نگو من دلم شکسته است من برام فرقی نداره شوهرمم به ظاهر میگه فرقی نداره ولی ته دلش پس ...

عزیزم چیزیکه نمیشه و ادم امید داره میشه ...با دل شکسته باردار شدن میخای و پسر...اون بالایی نگاهت میکنه و میده

اما تمام توانتو بکار بگیر تا بشه...عادی و طبیعی نمیشه.اما ای وی اف تا حدودی امید هست

خدایا هرکسی در انتظار بچس بهش بده خدایا بذار حس مادر و پدر بودن را بکشن...بذار کلمه ی مامان و بابا گفتن را از بچشون بشنون ...🙏🙏🙏

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
بگو عزیزم به من بگو 

عزیزم

خواهر شوهر من سالها بود که آرزوی بچه داشت.یکبار دوقلوهای شش ماهه اش رو سقط کرد و چند بار دیگه هم سقط داشت.

دختر مقیدی بود و از ابتدای ازدواجش ،اصرار داشت که همسرش ،خمس سالیانه شون رو بده ،اما شوهرش قبول نداشت و میگفت بریزیم پولمون رو تو شکم آخوند ها؟

اعتقاد نداشت که این خمس سهم امام زمانش هست.

خلاصه ،اینکه بعد سالها بالاخره خانمش راضیش کرد.اونا بعد از دادن خمس بچه دار شدند و حالا دو تا بچه ی سالم و باهوش دارن.🤗

شوهرش همیشه میگه ،من اینهمه سال به خاطر ندادن خمس از بچه محروم بودم.😔

منظور من این نیست که هرکی خمس بده ،بچه دار میشه یا برعکس.

منظورم اینه که گاهی اوقات رعایت یکسری از واجبات ،میتونه گره گشا باشه تو زندگی.🤔

گاهی نارضایتی پدر و مادرها ،حق الناس ها و...ایجاد گره و مشکل میکنه تو زندگی.☝️

و هر کسی در هر مرحله ای از زندگی ،و با هر شرایطی موظفه تا برای ساختن روح خودش و آخرتش تلاش کنه.😊

اینکه اگه کسی مشکلات داشت ،نشانه ی این میتونه باشه که خدا دوسش داره و میخواد اون بیشتر به خودش و اطرافش فکر کنه.

ببخشید طولانی شد.🥰

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

من دلم پاک نیست ولی دعا میکنم عزیزم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

طب سنتی هم رفتید؟ درمانش کنده ولی جواب میده 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
پسر چی نمیشه یعنی شوهرم تک پسره ارزوشه پسر دار بشه 

عزیزم دوست من شوهرش دوبار واریکوسلشو عمل کرد بار دوم اسپرماش اصلاوخوب نبودهم تعدادش کم بود هم تحرکش  دکتر نا امیدشون کرده بود  اینا هم تواوج نا امیدی ۳روز قبل تخمک گذاریش رابطه داشتن نه اقدام خاص ...همون ماهم باردار شد نینییم پسره 

عزیزم خواهر شوهر من سالها بود که آرزوی بچه داشت.یکبار دوقلوهای شش ماهه اش رو سقط کرد و چند بار دیگه ...

عزیزم منم آدم معتقدی هستم ومنظور مطلب شمارو درک کردم ولی واقعا همیشه برام سواله الان که امام زمان غایبه خمس ما به کی تعلق میگیره؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
عزیزم چیزیکه نمیشه و ادم امید داره میشه ...با دل شکسته باردار شدن میخای و پسر...اون بالایی نگاهت میک ...

شما دکتری احیانا؟ اورولوژییستی؟ اصلا آزمایش شوهر این خانم و دیدی همچین متفکرانه نظر میدی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹