الان سه چهار روز میشه که فوت کرده صبح پاشدم دیدم شوهرم نیست زنگ زدم گفت رفتم کیکو آبمیوه خرماو حلوا و ازینجور چیزا بگیرم بدم خواهرمینا بسته بندی کنن که مهمون میاد خونشون بزارن جلوشون(خانواده همسرم تبریزی هستن و رسم دارن که بعد فوت بستگانشون مثل عید رفتو آدم میکنن هم دیگرو تنها نمیزارن😐)اعصابم خورد شد یکم الان زنگ زده میگه که حاضر شو بیام دمبالت خاهرم اینا دست تنهان کمکشون کن (چند وقت پیش از پلها افتادم پام شکست رفتیم بیمارستان خانواده شوهرم گفتن رفتی بیمارستان شاید کرونا گرفته باشی نیومدن ی سر بزنن پسرشونم برداشتن بردن که چی زنت نمیتونه غذا درست کنه برات گشنه میمونی منم چند روز همونجوری موندم نه کسی بود نه چیزی )امروز۶ روزه که پامو بازکردن بنظرتون من الان حاضر شم یا بگم حال نمیتونم بیام😐
بخدا خیییلی خلی اگه بری من جا تو دارم سکته میکنم از این حجم بیشعوری
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خیییلی رک و پوست کنه بگو منم میترسم از کرونا مثل شما ک خودتونم میترسیدین شوهرتم حتی نزار بره
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چقدر تصمیم گیری سخته.اولا الان زیاد کاری نمانده که بری.از طرفی زمانی که به شوهرت نیازداشتی شما را تنها گذاشته و رفته پیش خانوادهاش.الان هم بری بودنت بعد نیست که در کنار همسرت باشی.ببین ته دلت به چی راضی هست
ترکا متاسفانه رسمو رسومات زیادی دارن ب نظرم البته برا خودشون مشکلی نیس ولی وصلت فارس و ترک اشتباهه باهم نمیسازن منم شوهرم ترکه و خیلی اذیت میشم ب خصوص یکیشون ک میمیره خیلی میرن و میان ب نظرم بگو میترسم کرونا داشته باشم سه هفته باید قرطینه باشم