2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم فوت کرده ی نظر میخوام میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8829 بازدید | 301 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازنظر اونا شمایه بیمارستان رفتی برگشتی کروناگرفتی ولی خودشون رفتو آمد ومهمونی واسه تسلیت راه انداختن ...

واسه اونا کرونا معنی نداره که وقتی پای خودشون وسط باشه ولی اگه من بخوام ی دیقه بخوام برم خرید کنم هزار نفر زنگ میزنن که نرییی امروز فلانقد مردن توام میری میگیری پسر یالقوز میمونه😐😏

واسه عروسی خواهر شوهر م

منو با سلام و صلوات بردن

۴ سال پیش

انقد التماس

یکماه مونده به عروسی

هر روز یک دختر عمویش زنگ میزد که تو رو خدا بیایی

تابلو بود به کل فامیل خبر دادن

وسط محاسن خواهر شوهر بزرگمو مثه کنیز جلوم بود

چون یکسال قبلش 

خونشون بودنبهم گفتن به شوهر تا بگو بیاد ببرتت قطع کردم

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون

بنظر من اول شوهرتو ادب کن که یه زن تنها و مریضو خونه ول نمیکنن برن ! الانم برو اما بشین بگو اگه کاری هست که نشسته بتونم انجام بدم بگین چون پام درد میکنه نمیتونم پاشم اینجوری هم رفتی و دعوا نشده هم شوهرتو ول نکردی تنها هم اونا بیشتر حرص میخورن 

ترکا متاسفانه رسمو رسومات زیادی دارن ب نظرم البته برا خودشون مشکلی نیس ولی وصلت فارس و ترک اشتباهه ب ...

ولی عزیزم بعضی چیزا ربطی به قومیت نداره،چطور استارتر پاش شکست اونا همدردی بلد نبودن،بنظرم کاملا بدجنس و ربطی به ترک بودنشان نداره،چون به هر حال این رسم همدردیشون با خونواده متوفی محبت ترکارو نشون میده دیگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
واسه اونا کرونا معنی نداره که وقتی پای خودشون وسط باشه ولی اگه من بخوام ی دیقه بخوام برم خرید کنم هز ...

عزیزم ازحرفم‌ناراحت نشی ولی ازخانواده شوهرت دلخورنشو

مشکل اصلی از شوهرتونه که خیلی راحت پشت شماروخالی میکنه وراه میفته دنبال مادروخواهرش