بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
تعریف از خود نباشه من از شوهرم خیلی سرترم وقتی باهاش دوست بودم چند روز جواب تلفن منو نداد کلا حذف کرد منو بعد چند روز دوباره امد گفت بخدا تو کاسه ای زیر نیم کاسته تو به این خوشگلی چرا باید با من دوست شی 😐😂 منم گفتم خاک عالم تو سرت لیاقتت دخترای پشمالو و زشتن و اینسری من جوابش رو ندادم و در عرض یک ماه ازدواج کردیم الانم ۱۲ سال گذشته یادش بخیر
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
مثل من اینجوری بود که خوب من می دونستم که اون اهل دوستی نیست یه چند ماه گذشت من رفتم بهش گفتم اهل دوستی و اینا نیستم خواستگار دارم به خاطر همون بهتر که کات کنیم الکی داره این رابطه کش پیدا میکنه بعد من می دونستم که قشنگه وابستم شده منو میشناسه و عاشقم شده و گفتش که خوب اگه میخوای ازدواج کنی که اگه تو راضی و خانواده راضی من بیام خواستگاری بعد منم یکم ناز کردم و اینا گفتم که من ازت خوشم اومده ولی خب بالاخره باید فکر کنم و اینا خبر میدم و دیگه الکی الکی ما ازدواج کردیم