2777
2789

بقول رائفی تو رابطه ۹۰ درصد دخترا به فکر ازدواجن و این امار تو پسرا برعکسه

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر پسرا اینه برا یه لیوان شیر نباید گاو گرفت

خیلی بیشعورن یعنی تف تو این بشر

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

بهش نچسب و از اولم هی ازدواج ازدواج نکن طرف فراری بشه ؛ خیلی آروم و آهسته و با وقار پیش برو و خودت باش تا یکی دو ماه گوشی دستت میاد که ازدواجی است یا نه اگه بود خودش میاد جلو نبود به یه بهونه ای تموم کن راستی دور س ک س هم خط قرمز بکش که شدیدا فراریش می‌کنه 

وايييي نه فقط نرو حالا در دست گرفتن و بوس لب و اينا مشكلي نيست ولي نذار هيچ وقت قضيه رو جنسيش كنه 😒

فتوا خیلی خوبی بود 😐

مرجع تقلیدتون کیه؟

غیر ممکن انسان بخواد ازخودش موجود بهتری بسازه ولی خدا کمکش نکنه😐✌

من حتی دستاشم نمیگرفتم

حتی بوس کوچیک

این خیلی مهم بود براش

ویییییییی😂😂😂اخه بعضیا میگن با طرف ببخشیدا بخابی وابستت میشه میاد خاستگاری

دختر وابسته میشه اما پسر هرکز

وقتی مشخصات و فاکتورای لازم یه خانم خوب برای ازدواج رو داشته باشید و در عین سرو سنگینی و موجه بودن به خودتون برسید به نظرم اونی که قصدش ازدواج باشه خودش میاد جلو. چه توی رابطه باشید چه نباشید.وقتی یه پسر انتخابش ازدواج نیست اصلا و ابدا پاپیچش نشید.چون فراریش میدین.

البته از طرف آقایون هم کلا گرایش به ازدواج کمتر شده و این همیشه به معنای نامناسب بودن شما نیست. هم شرایط سخت شده هم بعضی ها بیشترم سخت گرفتن.

به نظرم نقش خدا رو هم توی زندگیتون پررنگ تر کنید. به جای راه های فرعی از خودش ازدواج مناسب و سریع(اگه مایل هستین) رو بخواین. بهش بگین دقیقا چی میخواین. 

اینا شوخی بود ولی انقد بهش بی محلی کردم انقد اشکشو درآوردم وسط اتوبان پیادش کردم و خیلی کارای دیگه ک ...

آفرین موفقیتت همین بوده که بی محلی کردی بهش

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️