2777
2789
عنوان

برنامتون برای زایمان تون چیه؟

232 بازدید | 25 پست

من میخام بهمن اشپزخونه رو تمیز کنم...پرده هامو بشورم...چون زایمانم خرداده و بچه کوچیک دارم ان شاءالله فروردین هم پیاز داغ درست کنم و خورشت بپزم بزارم فریزر 

بگید ایده بگیریم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

هیچی یه ززندگی عادی

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

چقدر قشنگ 

بسلامتی زایمان کنید

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمانم نیمه اول اسفنده،برنامه ای ندارم فقط روزشماری میکنم بگذره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
هیچی یه ززندگی عادی

خوش به حالت..من دست تنهام سر اولی م مادرشوهر م ک تو ی ساختمونم حتی ی غذا بهم نداد

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

عشقم پرده شستن و پیاز داغ برنامه زایمان نمیشه ها 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
زایمانم نیمه اول اسفنده،برنامه ای ندارم فقط روزشماری میکنم بگذره

ان شاءالله ب سلامت زایمان کنی عزیزم

عشقم پرده شستن و پیاز داغ برنامه زایمان نمیشه ها 

برنامه خودمو گفتم...پ چیه برنامه تون...من بچه کوچیک دارم مجبورم بفکر پیاز داغ باشم😅

هرروزم با استرس میگذره ک نکنه خانوادم اون موقع بالای سرم‌نباشن نکنه مادرم نباشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

برنامه خودمو گفتم...پ چیه برنامه تون...من بچه کوچیک دارم مجبورم بفکر پیاز داغ باشم😅

ای جااان جفتشون سالم و سلامت باشن فکر کردم میخوای راجع به سزارین طبیعی یا بیمارستان حرف بزنی خوب 😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
هرروزم با استرس میگذره ک نکنه خانوادم اون موقع بالای سرم‌نباشن نکنه مادرم نباشه

ان شاءالله سایع ش بالا سرت باشه عزیزم..مادر ی نعمته ک من محرومم ازش😔

ان شاءالله سایع ش بالا سرت باشه عزیزم..مادر ی نعمته ک من محرومم ازش😔

اخی عزیزم خدا رحتمشون کنه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

😅😅😅😅😅 ممنون همچنین شما...ن خواهر از من ک گذشته من سزارینم @saharmg   نمیدونم چرا نشد ری ...

😍