2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

118 بازدید | 29 پست

سلام.من دختری۲۰ساله هستم که۲سال و۸ماه با پسری ۲۵ساله تو رابطه بودم..ولی چند روزی هست که به اصرار خودم قطع کردم.ما خیلی با هم راحت بودیم و در مورد همه چیزا صحبت کردیم(به جز مسائلی جنسی و قبیل اینها) زیاد با هم حرف می‌زدیم. حالمون با هم خوب بود.دوسش داشتم و دارم و خیلی چیزای دیگه که منو نگه داشت تو رابطه..ولی تنها چیزی که منو اذیت میکرد ندیدنمون بود.من از بلاتکلیفی خیلی بدم میاد.از اینکه ندونم تهش چی میشه...

البته اولای رابطمون در حد دوست بود و اصلا قصد ازدواج نداشتیم. بعد تر هم من نخواستم که همو ببینیم ولی خب چند ماهی بود که خسته شده بودم از این دوری و بهش گفتم که دوست دارم همو ببینیم تا رابطه مون بهتر پیش بره ولی بخاطر مسائل مالی از طرف ایشون نشد..البته من درگیر کنکور هم هستم..

و با همه اینها منم تموم کردم.هر ثانیه داره واسم سخت میگذره.از همون شب که حرفامو بهش زدم آن نشده.با گوشی داییم بهش زنگ زدم ولی جواب نداد..خیلی نگرانشم.

چیکار کنم؟😕

برگردم و بازم با همه اینها کنارش بمونم یا همچنان سعی در فراموش کردن کنم؟

(البته چند روز پیش مابین حرفامون در مورد جدایی گفت۱_۲روز بعد کنکور میاد)

که قبول نکردم و گفتم دیر میشه تا اون موقع نمیتونم تحمل کنم و فلان..

الان واقعا موندم تو دوراهی...برگردم پیشش یا ...

میدونم که میشه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برنگرد شما صبر کن اکر خودش مشتاق باشه برای شما و دیدنت خودش سبک سنگین میکنه برمیگرده 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

به نظر من اون احتمالا به اندازه تو مشتاقت نیست، اما اگه فکر میکنی من اشتباه میکنم بگو بهش تا بعد کنکور صبر میکنی

یکم ریلکس کن و تلاشتونو برای آیندتون بکنین یه رشته خوب قبول بشین آیندتون تضمین باشه موفقیت ازدواجتونم تضمین میشع 

بعد تو گفتی نمیتونی تا اون موقع صبر کنی عکس العملش چی بود؟

اصرار داشت که صبر کنم و عجله نکنم.

گفت بزار دیدنمون واسه وقتی باشه که کنکورت یه وقت دچار مشکل نشه

میدونم که میشه..