2777
2789
عنوان

خانم گل هایی تو خونه صورتتون رو اصلاح میکنین تشریف میارین😗

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 58 پست
لیزر😐🖤 از موم و بند میترسم پوست رو تو دراز مدت میندازه ولی مامانم بند میندازه 

شما لیزر انجام دادید خوب بود ؟من خیلی پرموام میخوام انجام بدم ولی میترسم جواب نگیرم 

خستممم نمیدونم چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه این  من برم بگیرمش؟

اره برای صورتای حساس خوبه..تازه یه کاهش دهنده رشد مو ی هیدرودرم هم اومده که بعد موبر میزنی..

من قبلا استفاده میکردم الان دیگه گیر نمیارم

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
شما لیزر انجام دادید خوب بود ؟من خیلی پرموام میخوام انجام بدم ولی میترسم جواب نگیرم 

اره عزیزم اگه پرمویی خوبه

واسه موهای پرزی اشتباهه اما پرمو حتما جواب میگیری جای معتبر بری

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
اپلیدی هم خیلی خوبه هاا

اره ولی درد داره. کسی بتونه تحمل کنه خوبه. من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه. اصلا نمیتونم کوچیکترین دردی رو تحمل کنم.🤕🤕

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اره ولی درد داره. کسی بتونه تحمل کنه خوبه. من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه. اصلا نمیتونم کوچیکترین د ...

برا صورت درد نداره که برا بدن درد داره 

دوتا سر داره دیگ خواهر

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اوایل امسال یه مارک جدید گرفتم ۵۰۰تومن اکسیژن قبلا براون داشتم اونم راضی بودم

منم تا همینقد انشاءالله اگه خدا بخواد میخوام هزینه کنم.. بیشتر نمیتونم.تعریف براون و شنیدم اما اگه بخوام اون مارک و بخرم باید سری ۳ شو بخرم..

مارک برا شما اکسیژله؟ اگه قبلا براون داشتی چرا اینو خریدی؟ خراب شده؟

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
منم تا همینقد انشاءالله اگه خدا بخواد میخوام هزینه کنم.. بیشتر نمیتونم.تعریف براون و شنیدم اما اگه ب ...

من ۲تا براون خراب کرده بودم یدونه هم فیلیپس چون برا دست هم استفاده میکردم باطری میسوزوند قبلی هم افتاد رو سرامیک دل و رودش یکی شد دوباره خواستم براوون بگیرم یه کارش بدون چراغ۲۰۰تومن ک بدردم نمیخورد و چراغدار برقی میخواستم ۳کاره ک گرون بود و از۸۰۰ شروع میشد دوکاره الان همین مارکی ک من گرفتم فک کنم بالای یه تومن شده چون فروشنده گفت خرید قدیممه همون قیمت قبل میدم

اره مارک اُکسیژن.۳کاره هست چراغ داره شارژی نیست مستقیم برقیه دوتا سری بندانداز داره یدونه سوهان پرز هم نمیزاره بمونه

این یکی رو مثل چی مراقبت می کنم سالم بمونه

لا تَخَف وَ لا تَحزَن