2777
2789
عنوان

خانومای حس ششمی بیاااان لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 517 پست
وااااای خداروشکر خدا از زبونتون بشنوه😍  همش نگران بودم این دخترخانومه مغرور باشه ونتونم باهاش ...

ن ندارن فقط نامردت یکم حسودیش میشه تو خوب باشی با بقیه ذست خودش نیس حس میکنم رفت و امد زیاد دوس نداره از ترس دخالت

ب زودی خاستگارت خوبه ۶ اومد تو ذهم فک کنم ۶ ماه یا هفته نمیدونم 

یعنی اون ادم لجبتز رام بشه بیاد

سور میدم😁

میدونی چقدر بهم انرژی مثبت دادی؟

واقعا ب حد پوچی رسیده بودم، از شدت ناامیدی

خدا ب حق این شبا ب ارزوهاتون برسونه شمارو❤

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ندارن فقط نامردت یکم حسودیش میشه تو خوب باشی با بقیه ذست خودش نیس حس میکنم رفت و امد زیاد دوس ندار ...

واقعا متشکرم😍

میدونم خستت کردم همین ک جواب میدی از بزرگواریته عزیزم

فقط بهم میگی حست میگ چ برجی عقد میکنیم؟؟؟

زندگیم باپیام خوبه شیرینه برام؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
کسی حس شیشم نیس اینجا واس منو بگه من ک ب خودم حس نمیتونم بگیرم

😂الهی

چقدر جالبه واقعا

تا حالا ندیده بودم

اولین بار تو همین سایت دیدم چنین چیزی رو

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
واقعا متشکرم😍 میدونم خستت کردم همین ک جواب میدی از بزرگواریته عزیزم فقط بهم میگی حست میگ چ برجی ع ...

ن چ حرفیه اونا درس بود؟/

من ۹ یا ۲ و ۶ اومد تو ذهنم اره خوبه دوسش دارید یکم نگرانید از لحاظ مالی نامزدتم کاریه و بفکر پوله حس میکنم از الانم حرف بچه میزنید ب شوخی😁😁

ن چ حرفیه اونا درس بود؟/ من ۹ یا ۲ و ۶ اومد تو ذهنم اره خوبه دوسش دارید یکم نگرانید از لحاظ مالی نا ...

بنظرت ماازدواج داریم،بهم ابرازعلاقه میکنه،من کی ازدواج میکنم

ما پولمون تقریبا کامله ...چطور چندسال طول میکشه؟

ببینید شما ی خونه خوب ک از همه لحاظ اوکی باشه دوس دارید منم اونو گفتم اگ پولتون هس ک میتونید در حد ی متوسط خریداری کنید بنظرم تا بعد عید یا اخرای اسفند و بهمن ولی ی خونه عالی تر از این اون موقع ک گفتم میگیرید شایدم خوشتون نیاد فعلا صبر کنید