امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
ب زودی خاستگارت خوبه ۶ اومد تو ذهم فک کنم ۶ ماه یا هفته نمیدونم
یعنی اون ادم لجبتز رام بشه بیاد
سور میدم😁
میدونی چقدر بهم انرژی مثبت دادی؟
واقعا ب حد پوچی رسیده بودم، از شدت ناامیدی
خدا ب حق این شبا ب ارزوهاتون برسونه شمارو❤
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
ن ندارن فقط نامردت یکم حسودیش میشه تو خوب باشی با بقیه ذست خودش نیس حس میکنم رفت و امد زیاد دوس ندار ...
واقعا متشکرم😍
میدونم خستت کردم همین ک جواب میدی از بزرگواریته عزیزم
فقط بهم میگی حست میگ چ برجی عقد میکنیم؟؟؟
زندگیم باپیام خوبه شیرینه برام؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
کسی حس شیشم نیس اینجا واس منو بگه من ک ب خودم حس نمیتونم بگیرم
😂الهی
چقدر جالبه واقعا
تا حالا ندیده بودم
اولین بار تو همین سایت دیدم چنین چیزی رو
ببینید شما ی خونه خوب ک از همه لحاظ اوکی باشه دوس دارید منم اونو گفتم اگ پولتون هس ک میتونید در حد ی متوسط خریداری کنید بنظرم تا بعد عید یا اخرای اسفند و بهمن ولی ی خونه عالی تر از این اون موقع ک گفتم میگیرید شایدم خوشتون نیاد فعلا صبر کنید