2777
2789
عنوان

خانومای حس ششمی بیاااان لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 517 پست
اوکیه گلم نترس🌻🌻

چیشد تعلیقت کرد...؟؟؟

اخطار خصوصی داد؟؟

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هیچی اما خودم میخام برم خوبی ب بعضیا نیومده

بابا بیخیالش. هی تاپیک نزن خب. تو همون تاپیک قبلیت بحرف کلا

معلوم بود اون خانوم مشکل داره

تازه داشتم برا نینییار تایپ میکردم ک تاپیکو بست.

چون جواب سوالای اونو درست ندادی، زورش اومده

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
ن واقعا رفتم الاناس ک برم 

اره دیدم تاپیک زدی

ای بابا