2777
2789

اول خودم میگم تو پست بعدی

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار گفت بیا بشین رو پام جلو همه رفتم نشستم😑عقد بودیم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
به من موز تعارف کردن گرفتم یکی گفت تو ک موز دوست نداشتی گفتم آره ولی از وقتی عقد کردم دوست دارم😓😭

لعنت بر ذهن منحرف 😂

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
همین امروزیکی جلوخانواده شوهرش گ و ز ی ده بود😂

😂😂😂😂😂بیچاره چقد خجالت کشیده بود ک افسردگی گرفته بود 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

یبار تو حال خودم داشتم تی وی میدیدم بعد هواسم نبود مامان بابام پشت سرم نشستن یه دونه زاااارت ازم رفت... وای یهو یادم افتاد چه سوتی دادم ابروم رفت😢😢😢بابام داشت واسم تاسف می‌خورد پیش مامانم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
یبار گفت بیا بشین رو پام جلو همه رفتم نشستم😑عقد بودیم

حالا تو که رفتی هیچی.شوهرت چرا اینو گفت😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

آقا من تازه عروس تازه رفته بودم خونه خودم بعد یک روز عصر با شوهرم رفتیم خونه مادرش اینا.

جونم براتون بگه که نشستیم رو زمین مادرش میوه آدرد من بودم و شوهرم و پدر مادرش.

آقا یهو همچین گو...زی...دم که صداش تا ده تا خونه اون طرف تر میرفت.

یهو سه تاییشون خیره شدن به بشقاباشون و منم از شدت خجالت کلم داغ کرده بود اما همون اول گربه رو دم حجله کشتم و بهشون نشون دادم اینجا رییس کیه😉😅😅😅

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.