2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 104 پست
منم فوقش تا یکماه صبر میکنم و پیامی نمیدم و تمام راهای ارتباطیمو قط کردم و جایی انلاین نمیشم بعد از ...

یاد میگیری  با کیا وارد رابطه بشی و با کیا نشی

و اگه شدی باید چطوری رفتار کنی که رفتارت درست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم 💚💚 ان شالله که برات مفید برات باشه

سلام گلم.شرمنده دوباره مزاحمت شدم..واقعا ازین سکوت کلافه شدم .هشت روزه ک گذشت و هیچی نمیگه ...حاضرم همین الان بهش پیام بدم و رابطرو تموم کنم چون بلاتکلیفی واقعاسخته ...

سلام گلم.شرمنده دوباره مزاحمت شدم..واقعا ازین سکوت کلافه شدم .هشت روزه ک گذشت و هیچی نمیگه ...حاضرم ...

سلام عزیزم

خواهش میکنم مراحمی

عزیزم شما یکسال با ایشون بودی شما شناخت بهتری ازش داری قطعا،خیلی از مسائل توی ذهن من درباره ی ایشون علامت سواله ،

باید باتوجه به شخصیت اون تصمیم بگیری

واقعا نمیدونم چی باید بگم 

ویسای سوده هروی رو گوش کردی؟

حدود ۴۰۰ تا ویس داره درباره ی مسائل مختلف روابط

اکه گوششون بکنی خیلی خوب میشه

باید خودت به اون آگاهی برسی که تشخیص بدی توی این موقعیتی که داری باید چه کاری انجام بدی،

سلام گلم.شرمنده دوباره مزاحمت شدم..واقعا ازین سکوت کلافه شدم .هشت روزه ک گذشت و هیچی نمیگه ...حاضرم ...

شما و ایشون چند سالتونه؟

شغلتون چیه؟

رابطه تون باهم درچه حد بودش؟

حرفی از علاقه و اینا باهاتون میزد اصلا؟

یا درمورد آینده هیچ وقت چیزی نگفت؟

چقدر همو میدیدین؟

چقدر بهت زنگ میزد و پیام میداد؟

مطمئنی با کس دیگه ای غیر از شما نبوده؟

شما و ایشون چند سالتونه؟ شغلتون چیه؟ رابطه تون باهم درچه حد بودش؟ حرفی از علاقه و اینا باهاتون ...

سلام گلم.ایشون۳۰ساله هستن ومن۲۴ .....من فارغ التحصیلم وایشون کارمند اداره هستن و تو اولین قرارهم با عموش ک میانسال بود اومده بود به گفته خودش خیلی باهاش راحته.....الان۱۸ روزه جوابی نداده....ما قبلاهم ۳ماهی ازهم دوربودیم هرازگاهی پیام میدادیم....یکسالم باهمیم ک ۲بارهمو دیدیم .اهل تماس تلفنی نیست ...خیلی ادم درونگرایی هست اصلا از مسایل شخصی و زندگیش چیزی نمیگه ..ولی ابراز علاقه کرده وهر روز صبح تاشب پیام عاشقانه میفرستاد برا من  راجب اینده هم یچیزایی میگف ولی ینظرم اونجوری ک باید حرف بزنه چیزی نمیگه...شاید۷۰درصدحرفاش راجب مسایل جنسی بود ...رابطه جنسی نداشتیم البته بهم پیشنهادداد ولی من رد کردم و ازهمون موقع حس میکنم رابطش سرد شده به گفته خودش اگه‌قصدش سواستفاده میبود میتوست چندین بار منو به خونه بکشونه ولی اینکارو نکرده.......نمیدونم واقعا قصدش هوسه یا دوست داشتن ولی اینروزا حس میکنم اون دنبال رابطه ایه ک باطرفش رابطه جنسی داشته باشه و بهش هم برسه....ویسارو گوش کردم خوب بود ولی راجب مورد خودم زیاد مطلبی ندیدم

سلام گلم.ایشون۳۰ساله هستن ومن۲۴ .....من فارغ التحصیلم وایشون کارمند اداره هستن و تو اولین قرارهم با ...

رابطه ی جنسی؟

عزیزم این یه ریسکه هیچ وقت اینکارو نکن

کسی  واقعا بخوادت هیچ وقت بهت این پیشنهادو نمیده 

چه تضمینی هست که باهاش رابطع بگیری و بعدش رهات نکنه؟؟

اینجوری شما راجب این فرد صحبت کردی خب معلومه قصدش از اول دوستی با شما چی بوده،

کسی واقعا بخوادت برای بدست آوردنت تلاش میکنه نه اینکه بهت پیشنهاد رابطه بده و بگی نه رد کنه

عزیزم هیچ وقت این ریسکو نکن ،خودتو بی ارزش نکن

رابطه ی جنسی؟ عزیزم این یه ریسکه هیچ وقت اینکارو نکن کسی  واقعا بخوادت هیچ وقت بهت این پیشنها ...

رابطع ک نه عزیزم برقرار نمیکنم..الان بهش پیامی چیزی نگم ۱۸ روز گذشت و چیزی نگفته؟

رابطع ک نه عزیزم برقرار نمیکنم..الان بهش پیامی چیزی نگم ۱۸ روز گذشت و چیزی نگفته؟

والا چی بگم 

خب این که پیام نداده کاملا واضحه براش مهم نیست و نیتش چی بوده،

بنظرم بهش فکر نکن دیگه ،

بفکر موارد بعدی باش

اگه واقعا تورو بخواد و قسمتت باشه شک نکن بر میگرده 

اگرم برنگشت مهم نیست ،توچیزی از دست ندادی ،شاید یه کیس بهتر سر راهت قرار گرفت،

اون ویسا رو اگه با دقت گوش میکردی همه رو درباره ی همین موضوعات کامل توضیح  داده، من خودم همه ی اینچیزا رو از ایشون یاد گرفتم و از شنیدن تجربه های دیگران ،از خودم نمیگم عزیزم

وقتتو برا هرکسی اونقدر صرف کن که ارزش داره نه بیشتر