2777
2789
گلم اگه میدونی بعدا برات حسرت میشه این کار و نکن لااقل یه عروسی کوچک در حد آتلیه ولباس عروس راداشته ...

آره اون کارارو ک میکنم من دردم خرج تالار و عروسیه و شام ته تهش 400 تومن میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام مهم نیست عروسی با شوهرم میرم ماه عسل ب جای اینکه بدم فامیل مفت خور بخوره

وا چه حرفیه من تمام دنیا برا بریزن عروسی مهم تره آدم یه بار عروسی میگیره بقیه اون لذت نداره سالگرد مسافرت و طلا همیشه میتونی بخری وبگیری ولی عروسی نه آشنا ما عروسی نگرفت هرساله سالگرد ازدواجش لباس عروس فیلم و عمارت می‌ره بازم براش کمبوده فلز درخدمت مردم باشه نه مردم درخدمت فلز 

من عزوسی نگرفتم و اصلا پشیمون نیستم همیشه از عروسی بدم میومد که چی بشه آخه ول کن بابا من عاشق ژلا هیتم و صد در صد انتخابم ژلا عروسی هم فقط لباس پوشیدم اتلیه عکس گرفتم خیلی ام راضی ام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خیلی خیلی فکر خوبیه خوشبخت باشین عزیزم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

طلام میخری فردا ب شوهرت ندی همه چیو ب اسم خودش بزنه هرچی خریدی یا اسم خودت باشه یا شریکی

ن دیگه آدم طلا و می‌خره ک ذخیره کنه خیلی گرون بشه کسی حق نداره خرجش کنه الکی

توش ضرری پیش نمیاد بنظرت؟

پولی که قراره خرج بشه را داری پس انداز می کنی 

همه هم می دونیم دیگه خرج عروسی از کادوهایی که می دن در نمیاد قبلا یه چیزی هم می موند 

عروسی نگیری بهتره ببین پولت را طلا بخری یا خانه یا هرچی دیگه بستگی به شرایط و نیازتون داره

اون لحظه ادم این فکرو میکنه اما بعدا با دیدن هر عروسی حسرت میخوری حتی شده ی جشن جمع و جور بگیر

چقدر حق گفتی منم همون موقع  فکر کردم بهترین  کاره البته مامسافرت رفتیم وطلایی هم در کار نبود ولی بعدا دیدم برای دخترای خودشون چه مراسم هایی می‌گیرند ومن چقدر ساده بودموهمیشه روی دلم سنگینی می کنه

ن ی سفر خفن ک حالا خرجش نصف خرج عروسی بشه چون پول زیاد بعدا دستم نمیاد بخوام باز طلا بخرم

نمیدونم والا ما ۴ ماه پیش یک عروسی متعادل گرفتیم شد ۲۰۰ تومن  ۱۵۰ تومن هدیه جمع شد  یعنی کلا خرج عروسیمون شد ۵۰ 

من عزوسی نگرفتم و اصلا پشیمون نیستم همیشه از عروسی بدم میومد که چی بشه آخه ول کن بابا من عاشق ژلا هی ...

بديش اینه ک الان نمیدونم اگ عروسی نگیرم بعدا پشیمون میشم یا نه