به دوست پسرم ک بکساله باهم هستیم بهش گفتم تصمیمت واسه اینده رابطه مون چیه هیچ جوابی نداد و بهش گفتم تا وقتی به این سوالم جواب ندادی هیچ پیامی بهم نده و اون الان نزدیک ۴ روز گذشته و هیچی پیام نداده..شماجای من باشید چ واکنشی نشون میدین؟درضمن خیلی توداره و تاتصمیم قطعی نگیره نمیتونه حرف دلشو بزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم قبلا یکم عصبانی شد گفت از این حرفا به من نزن😐😐😐🤦♀️
عییییی چ ادم مزخرفیع(ببخشیدا البتع)...بدمممممم میاد از این ادمای فقط حرف..من با دوست مجازی (دختر پسرش فرقی نداره)مشکلی ندارم..ولی اگه بیاد رابطه عاشقانه ب پا کنه واقعا ظلم میکنخ در حق دختره😖🍃
من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
اون ک اره میگف نمیتونم معطلت کنم شاید حل نشد بعد یهو ببینی ۵سال شد
ولی اینا بهونس
کلا موقع کات ۳روز تمام گریه میکرد بهش گفتم فازت چیه چرا گریه میکنی خب😐😐😐بعد ۱هفته از کات گزشت پی ام دادم بهش گفتم چقد سنگدلی گف درست نیس بگم فقط ی کلمه میگم پریشب از دلتنگی کل گوشیم گشتم تا فقط ۱عکس ازت پیدا کنم پیدا نکردم.گفتم پس چته..
گف ب نفع جتمونه
کلا ضدنقیض بود ی بار میگف خیانت ی بار گریه ک خیانت نبود 😑😑نفهمیدم