2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 104 پست
عزیزم اینجوری نیست  بعضی پسرا کلا قصدشون ازدواج نیست  حتی اگه طرفشون واقعا همه چی تموم ب ...

اره خب خیلیا الان قصدشون سرگرمیه..واقعا نبایدم روی ی دوست مجازی حساب وا کرد زیاد🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یبار گفت ما خانوادگی ازدواجی نیستیم😐😐داداششم نزدیک ۴۰ ازدواج نکرده بود با اینکه موقعیت خوبی دار ...

همچین آدمایی واقعا حس بدی به آدم میدن 

تاجایی که آدم میتونه باید ازشون دوری کنه

کسی که نیاز هاش تامین میشه خب دلیلی نداره ازدواج کنه

نمیدونم چیشد واقعا خب.قرار اخرمون گف میام اکی کنیم مامانم ببیندت با خاهرم دیگ تا عید تکلیفمون مشخص ش ...

شاید مشکل مالی داره 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
گفتم قبلا یکم عصبانی شد گفت از این حرفا به من نزن😐😐😐🤦‍♀️

عییییی چ ادم مزخرفیع‌(ببخشیدا البتع)...بدمممممم میاد از این ادمای فقط حرف..من با دوست مجازی (دختر پسرش فرقی نداره)مشکلی ندارم..ولی اگه بیاد رابطه عاشقانه ب پا کنه واقعا ظلم میکنخ در حق دختره😖🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
خو پس دیگه واسه همین رفته 

اون ک اره میگف نمیتونم معطلت کنم شاید حل نشد بعد یهو ببینی ۵سال شد

ولی اینا بهونس

کلا موقع کات ۳روز تمام گریه میکرد بهش گفتم فازت چیه چرا گریه میکنی خب😐😐😐بعد ۱هفته از کات گزشت پی ام دادم بهش گفتم چقد سنگدلی گف درست نیس بگم فقط ی کلمه میگم پریشب از دلتنگی کل گوشیم گشتم تا فقط ۱عکس ازت پیدا کنم پیدا نکردم.گفتم پس چته..

گف ب نفع جتمونه

کلا ضدنقیض بود ی بار میگف خیانت ی بار گریه ک خیانت نبود 😑😑نفهمیدم

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
نه چیزی نگفته بودیم...یکسری ک قرارداشتیم همو ببینیم با داییش ک صمیمیه امده بود

خب مشکل همینه 

بنظرم باید از همون روز اول مدت حدودی آشنایی رو مشخص کنین

۳ ماه

۴ ماهه

۶ ماه

یه سال

چقدر؟

اگه از همون روز اول مشخص میشد دیگه این بحثا هم پیش نمیومد

ایشون که انتظار نداره شما ۵ سال باهاش دوست باشی آخرم باهات ازدواج نکنه؟😐😐

اون ک اره میگف نمیتونم معطلت کنم شاید حل نشد بعد یهو ببینی ۵سال شد ولی اینا بهونس کلا موقع کات ۳رو ...

چقدر آدم حرص میخوره هیچوقت دلیل رفتن طرف رو نمی‌فهمه 🤦‍♀️

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خب مشکل همینه  بنظرم باید از همون روز اول مدت حدودی آشنایی رو مشخص کنین ۳ ماه ۴ ماهه ۶ ماه ...

منم فوقش تا یکماه صبر میکنم و پیامی نمیدم و تمام راهای ارتباطیمو قط کردم و جایی انلاین نمیشم بعد از یکماه اگر جوابی نداد کات میکنم..خوبه بنظرتون؟

منم فوقش تا یکماه صبر میکنم و پیامی نمیدم و تمام راهای ارتباطیمو قط کردم و جایی انلاین نمیشم بعد از ...

بنظر من اگه بخوادت برمیگرده بعد ماه و پیگیر میشه حتما

البته اگه واقعا قصدش جدی بوده باشه و دروغ نگفته باشه

اگرم برنگشت مهم نیست عزیزم ،

این همه پسر،شاید قسمتت جای دیگه ای باشه

منم فوقش تا یکماه صبر میکنم و پیامی نمیدم و تمام راهای ارتباطیمو قط کردم و جایی انلاین نمیشم بعد از ...

@zendeegiesaleem 

رو سرچ کن توی تلگرام اکثر  ویساشو گوش کن حتما 

خیلی برات مفیده 

اصول رابطه رو یاد میگیری و دیدگاهتو تغییرمیده

قطعا خوشت میاد ازش ،استفاده کن بنظرم

پیج اینستا هم داره