2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم سرد میکنی ولی یادت باشه چیکار کرده یه زمانی اگه برگشت گول نخوری 

جالب میدونی چیه تولدش تبریک گفتم بم گف اصلا دلیلش دختری نبود.....گف اگ بود ک االان من با ۳نفر حرف  میزنم .هیچی هنگم چیسد یهو چون ب دوستم گفته بود ی گندی زدم ک خانوادمم نمیدونن 

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
نمیدونم چرا دخترا ..میچسبن ب دوست پسراشون ک بیا باهم ازدواج کنیم...پسرا فقط چن وقت واسه تنوع با دختر ...

من با دوست پسرم یکسال و نیم با هم بودیم رابطه جنسی هم اصلا نداشتیم که بخوام دلشو بزنم. بعدش ک فهمیدم قصدش ازدواج نیست رابطه رو تموم کردم الان خودش هی پیام میده و دوست داره همونطوری ادامه بدیم! واقعا خودمم موندم با این جنسی که خدا خلق کرده اعجوبه ان. اگه نمیخواد ازدواج پس چرا انقدر گیر میده به ادامه دادن رابطه...اخه سواستفاده جنسی هم اصلا ازم نمیکنه

جالب میدونی چیه تولدش تبریک گفتم بم گف اصلا دلیلش دختری نبود.....گف اگ بود ک االان من با ۳نفر حرف &n ...

یعنی چیکار کرده؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

عزیزم اگه میخواستت تعلل نمیکرد و میگفت شک نکن

بهتره بزاری تو خماری بمونه

اگه برگشت وخواستت که هیچ

اگرم میخواد بره چه بهتر که الان بره

عنرتو بزار پای کسی که ارزش داره 

اینطوری فقط جوونیتو هدر میدی عزیزم

ی جور وابستگی پیامکی ایجاد میشه ....همش دلش میخاد بهش پیام بدی و باهاش حرف بزنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من با شوهرم سه سال دوست بودم و اواخر میگفتم خاستگار دارم ناراحت میشد اما نمیگفت خودم میام و قصدش ازدواج نبود. یه خاستگار اومد سر همون بحثمون شد و گفت خب اگه میخوای برو و این حرفا منم ناراحت شدم و گوشیمو آف کردم و به خاستگارم جواب مثبت دادم و بعدم صیغه محرمیت خوندیم. این پوسه دو هفته طول کشید و اینم هیچ چجوره بهم دسترسی نداشت و فقط میومد در خونمون که اونم من شهرستان بودم و پیدام نکرد و اخر به خونه ابجیم زنگ زد و التماس و خواهش که یکبار فقط باهام بحرفه. باورش نمیشد ازدواج کردم تا از زبون خودم شنید و دیوونه شد. دیگه بعد با بدبختی بهم رسیدیم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من نمیدونم چرا دوستام همشون با دوست پسراشون ازدواج کردن بعد به من ک رسید بعد یکسال ونیم میگه قصد ازد ...

دقیقا...معلوم نی مهر مار دارن چی دارن..ولی کلا اینکه پسرس ک باهاش میحرفیم ادم حسابی باشه بی تاثیر نیست!

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
یعنی چیکار کرده؟ 

نمبدونم واقعا ولی ازاین ک عاشق اون دختر نیس خوشحال شدم فقط گف دیگ هیچ وقت هیچ دختریو جدی وارد زندگیم نمیکنم مث تو.خیالت جم.

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه