به دوست پسرم ک بکساله باهم هستیم بهش گفتم تصمیمت واسه اینده رابطه مون چیه هیچ جوابی نداد و بهش گفتم تا وقتی به این سوالم جواب ندادی هیچ پیامی بهم نده و اون الان نزدیک ۴ روز گذشته و هیچی پیام نداده..شماجای من باشید چ واکنشی نشون میدین؟درضمن خیلی توداره و تاتصمیم قطعی نگیره نمیتونه حرف دلشو بزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کم کم سرد میکنی ولی یادت باشه چیکار کرده یه زمانی اگه برگشت گول نخوری
جالب میدونی چیه تولدش تبریک گفتم بم گف اصلا دلیلش دختری نبود.....گف اگ بود ک االان من با ۳نفر حرف میزنم .هیچی هنگم چیسد یهو چون ب دوستم گفته بود ی گندی زدم ک خانوادمم نمیدونن
نمیدونم چرا دخترا ..میچسبن ب دوست پسراشون ک بیا باهم ازدواج کنیم...پسرا فقط چن وقت واسه تنوع با دختر ...
من با دوست پسرم یکسال و نیم با هم بودیم رابطه جنسی هم اصلا نداشتیم که بخوام دلشو بزنم. بعدش ک فهمیدم قصدش ازدواج نیست رابطه رو تموم کردم الان خودش هی پیام میده و دوست داره همونطوری ادامه بدیم! واقعا خودمم موندم با این جنسی که خدا خلق کرده اعجوبه ان. اگه نمیخواد ازدواج پس چرا انقدر گیر میده به ادامه دادن رابطه...اخه سواستفاده جنسی هم اصلا ازم نمیکنه
ی جور وابستگی پیامکی ایجاد میشه ....همش دلش میخاد بهش پیام بدی و باهاش حرف بزنی
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من با شوهرم سه سال دوست بودم و اواخر میگفتم خاستگار دارم ناراحت میشد اما نمیگفت خودم میام و قصدش ازدواج نبود. یه خاستگار اومد سر همون بحثمون شد و گفت خب اگه میخوای برو و این حرفا منم ناراحت شدم و گوشیمو آف کردم و به خاستگارم جواب مثبت دادم و بعدم صیغه محرمیت خوندیم. این پوسه دو هفته طول کشید و اینم هیچ چجوره بهم دسترسی نداشت و فقط میومد در خونمون که اونم من شهرستان بودم و پیدام نکرد و اخر به خونه ابجیم زنگ زد و التماس و خواهش که یکبار فقط باهام بحرفه. باورش نمیشد ازدواج کردم تا از زبون خودم شنید و دیوونه شد. دیگه بعد با بدبختی بهم رسیدیم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها