سلام بچه ها لطفا کمکم کنید نگید درسته یا غلط پارسال نامزد کردم پدر برادرم راضی نبودن و مدام کتکم میزدن منم نامزدم دوست داشتم منظورم از نامزد یعنی عقد نکرده بودیم بعد فهمیدم دست به زن داره و شکاکه نمیزاشت درس بخونم برای پزشکی میخوندم نزاشت دوبار دستمو شکوند هیچی نگفتم الان نزدیک چند روزه فهمیدم باردارم میدونماشتباه کردم اما جای من نبودید منو به زور وادار میکرد به این کار الان فهمیدم باردارم نمیخام هیچکس بفهمه چون اگه خانوادم بفهمن باردارم ۴تا برادرم وپدرم سرمو میبرن اگه به نامزدم بگم سری عقدم میکنه من دو هفتس ازش جدا شدم پدرم و برادرام گفتن جوابشو بدی میکشیمت الان چکار کنم کسی نظری داره میخام سقط کنم بیرون در حد داروخانه میتونم برم اما بیشتر نه اونم اگه بگم دارم میرم مثلا کرم مرطوب کننده بخرم لطفا کمک کنید
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تو ایران زندگی میکنید خودتون میدونید به این راحتی نیست
تازه اگه قرصش گیر بیاره
بعد سقط باید سونوگرافی بره ببینه نمونده باشه بقایا
این خانم میگه بیرون نمیتونه بره زیاد
فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺