2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 104 پست
عزیزم اگه میخواستت تعلل نمیکرد و میگفت شک نکن بهتره بزاری تو خماری بمونه اگه برگشت وخواستت که ه ...

خب تا کی صبر کنم؟ بلاتکلیفی سخته ...حداقل اگر نمیخاد بگه نمیخام ولی باسکوتش اذیت نکنه ادمو

دقیقا...معلوم نی مهر مار دارن چی دارن..ولی کلا اینکه پسرس ک باهاش میحرفیم ادم حسابی باشه بی تاثیر نی ...

اینم خیلی ادم حسابی بود!! برای همین واسه ازدواج روش حساب کرده بودم😒😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم سه سال دوست بودم و اواخر میگفتم خاستگار دارم ناراحت میشد اما نمیگفت خودم میام و قصدش ازد ...

ای بابا اون شوهر اولت قربونی تو و دوست پسرت شد ...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من با دوست پسرم یکسال و نیم با هم بودیم رابطه جنسی هم اصلا نداشتیم که بخوام دلشو بزنم. بعدش ک فهمیدم ...

یه حرفی یه مشاور کارشناس تلوزیون زد خیلی برام جالب بود

پسرا دوستی رو جایگزین ازدواج میدونن 

ولی دخترا مقدمه ازدواج

این دودیدگاه خیلی متفاوته

البته همه نه ولی ۹۰ درصد همینطورین 

مگ اینکه واقعا قصد طرف شناخت باشه ،البته اگه راست بگه 

نمبدونم واقعا ولی ازاین ک عاشق اون دختر نیس خوشحال شدم فقط گف دیگ هیچ وقت هیچ دختریو جدی وارد زندگیم ...

پس مشکلش چیه که رفته وا

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
اینم خیلی ادم حسابی بود!! برای همین واسه ازدواج روش حساب کرده بودم😒😒😒😒😒

پس مشکل داشت نیومد🤐خب بابا بعضی دخترا کلا پسرو جذبببببببب میکنن ما از اوناش نیستیم😂🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
پس مشکلش چیه که رفته وا

نمیدونم ۱روزه چیشد😐خواهرشم میگ طلسمش کردن توروخدا برو پیش دعانویس گفتم اعتقاد ندارم میگ اخه اسم ت از دهنش نمیوفتاد  توی خونه

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
ای بابا اون شوهر اولت قربونی تو و دوست پسرت شد ...

اره طفلی. فقط خوبیش این بود که فقط صیغه خونده بودیم. دلم براش میسوخت اما خب دلم باهاش نبود فقط از سر لج این کارو کردم 🥺😢

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نمیدونم ۱روزه چیشد😐خواهرشم میگ طلسمش کردن توروخدا برو پیش دعانویس گفتم اعتقاد ندارم میگ اخه اسم ت ا ...

هوف پسرا همینجورین به نظرم قبل اینکه اونا برن تو باید بری 😬🙄

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
پس مشکل داشت نیومد🤐خب بابا بعضی دخترا کلا پسرو جذبببببببب میکنن ما از اوناش نیستیم😂🍃

نه یبار گفت ما خانوادگی ازدواجی نیستیم😐😐داداششم نزدیک ۴۰ ازدواج نکرده بود با اینکه موقعیت خوبی دارن جفتشون!

اوهوم واقعااااا😤😤😤