2777
2789
عنوان

کلاسهای آنلاین😃😃

168 بازدید | 18 پست

دخترم کلاس نهمه،من موندم بچه های به این بزرگی چرا انقدر عجیبن،معلم هنرشون امروز یه فیلم فرستاده وتوی اون فیلم یه طرح بود که بادورنگ مشکی وزرد کارشده بود،معلم به بچه هاگفت شما به جای مشکی ازرنگ آبی استفاده کنید،باورکنید تمام 35 دقیقه کلاس صرف این موضوع شد،یعنی تک تک اومدن سوال کردن خانم یعنی به جای مشکی آبی بکشیم،خانم منظورتونو نمیفهمییم وسوالاتی مثل این،زنگ بعد انشاداشتن،خانمشون گفت درمورد موضوع صفحه55 بنویسید برای هفته دیگه،بازتاآخرکلاس همش سوال کردن یعنی  موضوع انشا همون موضوع صفحه55 هست؟نمیدونم نمیفهمن یا الکی میپرسن ،کلا هرروز همینه اوضاع،حیف ازحجم نتمون 😃😃😃

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

فکر  کنم  الکی  معلمو  ایستگاه  میکنن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

مانم همینه انگار هیچی حالیشون نیس داغون شدیم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه دانشجوییم الکی گاهی سوال میپرسیم که استادنرسه خیلی درس بده یااینکه برای طنز وخندیدین😎

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
فکر  کنم  الکی  معلمو  ایستگاه  میکنن

به نظرمنم همینه ولی اینطوری خیلی نت زودتموم میشه 😁😁

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ماکه دانشجوییم الکی گاهی سوال میپرسیم که استادنرسه خیلی درس بده یااینکه برای طنز وخندیدین😎

ما سوالم نمیتونیم دربیاریم بپرسیم انقد پرتیم 😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

واقعا حیف ار نتمون حال شما رو درک میکنم دختر من پیش دبستانیه  یعنی تا مربیش ی مبخثیو پیش میکشه مادرای بوه ها شروع میکنن مزه پرونی خرف حرف حرف همشم چرت و پرت  دو ساعت نتم روشنه ولی کلا چار پنج کلمه مربی بدبخت میگه بقیه اش صرف حرفای مفت مادرا میشه بدم میاد اینقد دخترم کلا تمرکزشو از دست میده میره دنبال بازیش

به خدا یه چیزایی میگن آدم فکرمیکنه خنگن،بعدتونی نی سایت طرف میگه 15 ساله ها اندازه سی ساله هامیفهمن

ما سوالم نمیتونیم دربیاریم بپرسیم انقد پرتیم 😂

😂😂😂😂دمتون گرمم،،مایه درس تخصصیمون استادش جلسه اخرگفت بایدیه فکردیگه کنم هیچ وقت ایقدکم درس نمیدادم نمیدونم چرامجازیا اینجورین وماخوشحال ک به هدف رسیدیم

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍