2777
2789
عنوان

🌼ختم سوره ی واقعه تا 40 روز برای حاجات مهم🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6344 بازدید | 924 پست
به نظر من 40نفر جمع بشیم هر روز به نیت یه نفر بخونیم بعد هر روز اعلام کنیم که به نیت فلانی خوندیم حا ...

صدرصد اینم خوبه ولی خوبه چهل نفر از کجا پیدا کنیم ان شاءالله که چهل تا بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار میخونم برام دعا کنید شوهرم بیاد دنبالم 

اگر همسرتون تا اخر هفته اومدن دنبالتون ختم رو کامل کنید تا چهل شب بخونید و بعد از اونم هرروز دعای فرج رو فراموش نکنید یا صاحب الزمان عج همسر این خانم برگردن پیششون تا اخر هفته  

سلام عزیزم .منم چهل شب میخونم ولی هر شب انلاین نیستم که اطلاع بدم ولی  حتما از امشب به مدت چهل ...

سلام علیکم صدرصد ابجی هرجور دوستداشتی بخون حتما اطلاع قرار نیست بدین فقط حاجتت رو گرفتی حتما خبر بده

ابجی تا 40 شب باید خوند مهم نیست چندنفریم اصلا منو شما دوتایی برمیداریم هرکسی دوست داشت شرکت کنه مطم ...

سلااااام منم هستم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ