2777
2789
عنوان

🌼ختم سوره ی واقعه تا 40 روز برای حاجات مهم🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6335 بازدید | 924 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرا مادرا عزیزا برا من دعا کنید خواهش میکنم ازتون شوهرم چند وقته بیکاره برامون دعا کنیم هزارتومن ...

انشاءالله حاجت روا شین براتون ایت الکرسی و ده صلوات خوندم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
تنها هرزمان دوستداشتین بخونید ابجی هرروز بخونید همین کاری دیگه ای نیاز نیست

مرسی عزیزم

فقد هر روز یدونه رو بخونم یا میشه روزی دو تا بخونم یا چنتا؟؟ آخرش ک ختم بشه چی بگم؟؟ 

خواهرا مادرا عزیزا برا من دعا کنید خواهش میکنم ازتون شوهرم چند وقته بیکاره برامون دعا کنیم هزارتومن ...

ان شاءالله که بحق جدم شوهرتون ی کارخوب پیدا کنن خدا رزق و روزی فراوون نصیبتون کنن این ختم روهم خانمی که پول نداشتن انجام دادن که حاجت گرفتن ان شاءالله که بحق جدم تا چهل روز دیگه حاجتت براورده شه بجاش از الان تا چهل روز این سوره رو بخون مطمئن باش حاجت روا میشی به اذن خدا

مرسی عزیزم فقد هر روز یدونه رو بخونم یا میشه روزی دو تا بخونم یا چنتا؟؟ آخرش ک ختم بشه چی بگم؟؟&nbs ...

روزی یک بار کافیه ابجی روزی یکبار تا چهل روز دیگه ختم تموم میشه و ان شاءالله حاجت روا بشید

ان شاءالله که بحق جدم شوهرتون ی کارخوب پیدا کنن خدا رزق و روزی فراوون نصیبتون کنن این ختم روهم خانمی ...

می‌خونم انشالله قبول بشه 

شمارم دعا میکنم هربار انشالله حاجت روا شی شما هم