2777
2789
عنوان

🌼ختم سوره ی واقعه تا 40 روز برای حاجات مهم🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6348 بازدید | 924 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا خداوندا پروردگارا تورو بحق جدم حسین بن علی علیه السلام با ختم واقعه همه بچهایی که امشب شرکت کردن حاجت روا بشن و بعد از چهل روز منو خجالت زده ی بندگان خدا نکن خدایا نگن ختم گزاشتی ولی ما به حاجتمون نرسیدیم 😞😞😞 خدایا تورو به ابروی جدم و مادرم حضرت زهرا علیه السلام و اقا امام زمان عج تعالی فرجه و شریف که مارو میبینن همیشه و برامون دعامیکنن تمام کسایی که امشب تو این ختم دارن شرکت میکنن رو به حاجتشون برسون خدایا من هم خجالت زدشون نکن 😞😞😞 یا اقا ابوالفضل العباس علیه السلام حاجت همه رو روا کنید اقا تورو بجان مادرتون حضرت ام البنین علیه السلام یا زهرا یا زهرا یا زهرا

شادی روح مادرم هم دعا کنید از هم نپاشیدن زندگی خواهرم وشفای بچه ش برگشت محبت همسرم واشکار شدن حق و ...

ان شاءالله که بحق جدم به حق دستای بریده ی باب الحوائج تک تک خواسته هاتون نیت هاتون براورده بشه خدت رو بحق این ایام عزیز قسم میدم که خوشحال بشی به زودی ان شاءالله که این ختم زندگیتون رو عوض کنه خدایا تورو به ابروی باب الحوائج ابوالفضل العباس علیه السلام دلشون رو نشکنید و خوشحال و شادشون کنید یا زهرا