2777
2789
عنوان

🌼ختم سوره ی واقعه تا 40 روز برای حاجات مهم🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6352 بازدید | 924 پست
بله فعلا در حال تبلیغم فک نکنم 40تا شده باشن 

خیر ببینی الهی ان شاءالله تا اخر این هفته حاجت روا بشی ابجی ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه برای من هم دعاکنید دلتون پاکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر شب این دعا که نوشتین رو بخونیم و از خدا حاجتمون رو بخوایم درس متوجه شدم؟

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
یعنی هر شب این دعا که نوشتین رو بخونیم و از خدا حاجتمون رو بخوایم درس متوجه شدم؟

بله عزیزم، البته دعا نیست. سوره ی واقعه است. اگر چهل نفر بشیم هر شب به نیت حاجت روایی یک نفر میخونیم.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

میسه از فردا خوند؟ کدوم سوره هست؟ 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
بله عزیزم، البته دعا نیست. سوره ی واقعه است. اگر چهل نفر بشیم هر شب به نیت حاجت روایی یک نفر میخونیم ...

منم هستم فقط هر شب که میاین بخونین منم لایک کنین یادم نره لطفا

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
متشکرم عزیزم.بهار خودمم با دلی پر از غم وغصه از دست مادرشوهرم ودختراش ونامادریم.

الهی که خدا بحق جدم خدا شمارو از دست شیطاین نجات بدن و از جدم طلب میکنم تا چهل روز اینده معجزی بهشون نسون بده که همشون توبه کنن و ازتون طلب امرزش کنند خدا بحق جدم رحمی در دلشون بندازه تا ارامش بشما برگرده یا اینکه ریشه انسان های بد ذات رو از زمین خشک کنه ان شاءالله که خدا بحق باب الحوائج نجاتتون بدن خدا سلامتی رو بهتون برگردونن دل خوشی نصیبتون کنن امید به زندگی بهتون بدن یا زهرا یا زهرا یا زهرا 

از فردا بخونم نیتم چجوری هرروز برای یکی نفر بخونیم تا ۴۰ روز

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
من خوندم .هرروز میخونم اعلام میکنم ان شاالله همگی حاجت روا بشین از این ختم منم از دعاهای خوبتون ...

ان شاءالله بحق جدم حاجت روا بشین شماهم بنده رو دعاکنید خیلی برای شفام دعاکنید