الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هووففف ..از تهران و بندر به جایی نرسیدی حالا سوالات کلی شد .پولداری اطراف 🤣🤣🤣🤣😵💫😵💫😵💫😩😩😩😩😩😵😵😖😖نشد بیایم سایت جز کنجکاوی و البته سوالهای مزخرف در مورد شغل پولدارا تو تاپیکات چیز دیگه ای ببینیم .به فرض مثال که فهمیدی پولداری شمال تهران چی کاره ن .کاپیتانهای کشتی درآمدشون چقدره .خب که چی ..زندگیت شده حسادت به پولدارا ..کم تحقیر کن خودت و قشر ضعیف و متوسط جامعه رو ...تمام تاپیکات توهین به قشر ضعیف و کم درآمد جامعه س. خیلی از کاربرای این سایت رو قشر ضعیف جامعه تشکیل میدن .متاسفم برات که باعث ناراحتی این قشر میشی و حس خود کم بینی رو توشون تقویت میکنی و باعث دعوا و تنش تو خانواده شون میشی .حالم از خودت و تاپیکات بهم میخوره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏