2777
2789
عنوان

🌼ختم سوره ی واقعه تا 40 روز برای حاجات مهم🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 6344 بازدید | 924 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه عالمه ختم شرکت کردم به نیت خانه دارشدنم هنوز هیچی۰😔

غصه نخور ابجی خونه دار میشی دلتو ببند بخدا ان شاءالله تلاش کنید زحمت بکشید خونه دار هم میشید بعدم مهم سلامتیه ابجی خداکنه تنت سلامت باشه پولت با دوا و دکتر نشه اینکه خونه هم نباشه اشکالش چیه ادم حاظره توی یک خونه ی کوچیک زندگی کنه در عوض ارامش باشه شب راحت سرش رو بالشت باشه بدون درد و رنج خیلی از پولدار با بیماری و درد و رنج سر رو بالشت میزارن ابجی گاهی ی سری چیزا داشتنشون یسری تاوان ها داره پس بسپر بخدا اون صلاح هرکسی رو بهتر میدونه و خواهش میکنم سر این نیزا مبادا غم داشته باشیا

میشه برای بهارم دعا کنید؟

ان شاءالله که بحق جدم بهارتون سالم و سلامت باشه ان شاءالله که حضرت زهرا علیه السلام بحق این شبای عزیز سلامت و تندرستی رو به بهارتون بدن و دل خوش بشما 

ان شاءالله که بحق جدم بهارتون سالم و سلامت باشه ان شاءالله که حضرت زهرا علیه السلام بحق این شبای عزی ...

متشکرم عزیزم.بهار خودمم با دلی پر از غم وغصه از دست مادرشوهرم ودختراش ونامادریم.

غصه نخور ابجی خونه دار میشی دلتو ببند بخدا ان شاءالله تلاش کنید زحمت بکشید خونه دار هم میشید بعدم مه ...

میدونی گاهی دقیقا به این فکرمیکنم به جای خونه دارشدن یه چیز از دست بدم...حرفات خیلی آرومم کرد انگار دلمو خوندی...خداخیرت بده❤❤❤

عزیزم منم هستم. ولی اگر میشه از فردا شروع کنیم. یا اینکه من فردا دو تا میخونم.

لطفاً اسما رو بنویس ببینیم چند نفر شدیم.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
ان شاءالله که بحق جدم خوبه جوابش به ماهم خبرشو بده برو خدا پشتو پناهت باشه

شادی روح مادرم هم دعا کنید

از هم نپاشیدن زندگی خواهرم وشفای بچه ش

برگشت محبت همسرم واشکار شدن حق ودیگه بخاطر هیچی دعوامون نشه

برگشت سلامتیم وآرامش زندگیم

بچه هامو خوب بزرگ کنم.

بنده ی بدی نباشم ورصایت خدا شرط اول وآخرم باشم

دعا کنید خدا زبان بدگویان من وزندگیمونو ببنده وکوتاه کنه ومکرشون به خودشون برگرده.

زندگی با آبرو برای پدرم

شفای بچه ی خواهرم وبرادرام و...