تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قسمت من نشد ک برسم ولی ان شاء الله تو به عشقت برسی عزیزم🥀
تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
خب هرکسی یه توانی داره خداییش برای آدمی مثل من رعایت کردن اون کارا یه چیز عجیب غریب بود به حدی که همه فک میکردن من افسردگی گرفتم و غمگینم . اگه میخوای ب عشقت برسی ذکر اسال الله من فضله رو زیاد تکرار کن . برای منم دعا کن منم برسم
شاید اگ با یکی دیگ ازدواج کنم بعد چن سال فراموشش کنم اونم شایدا!