2777
2789
عنوان

دلم میخواد به عشقم برسم

2014 بازدید | 67 پست

کسی راه حلی دعایی ،ختمی ، چله ای مجرب بلده ، بهم بگه انجام بدم به عشقم برسم ؟! خسته شدم از انتظار ازین شب های بیقرار خیلی دعا کردم نمی دونم چرا مستجاب نمیشه ؟! 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

ان شاء الله به عشقت برسی 

ما ک نرسیدیم🥀💔

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام . برا منم دعا کن😢

قسمت من نشد ک برسم ولی ان شاء الله تو به عشقت برسی عزیزم🥀

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
والا . منم از این چله ها برداشتم ولی چله حق شناس رو میگند خیلی خوبه  ولی سخته ولی خب ارژ ...

شما رسیدی به عشقت؟؛ من چله حق شناس انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم . البته من اون شرایط ویژشو زیاد رعایت نکردم

شما رسیدی به عشقت؟؛ من چله حق شناس انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم . البته من اون شرایط ویژشو زیاد رعایت ...

ن هنوز  . خب باید رعایت کنی گلم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
ن هنوز  . خب باید رعایت کنی گلم

خب هرکسی یه توانی داره خداییش برای آدمی مثل من رعایت کردن اون کارا یه چیز عجیب غریب بود به حدی که همه فک میکردن من افسردگی گرفتم و غمگینم . اگه میخوای ب عشقت برسی ذکر اسال الله من فضله رو زیاد تکرار کن . برای منم دعا کن منم برسم 

ینی ازدواج کردی ؟! 

نه عزیزم ازدواج کجا بود🥀😊

پس چرا بیخیال عشقت شدی؟! 

قسمت نشد پیشش بمونم کات کردیم🥀

آهان ینی خودتون نخاستین الان چی تونستی فراموشش کنی؟! 

نه مگه میشه فراموشش کرد؟! فراموش نمیشه

شاید اگ با یکی دیگ ازدواج کنم بعد چن سال فراموشش کنم اونم شایدا!