2777
2789

سلام خواهش میکنم کمکم کنید نامزدم تو خونه نیمه سازمون بود گفت بیا واتساپ خونه رو نشونت بدم منم گفتم نه می‌خوام بیام خودم ببینم رفتم تو خونه نامزدم گفت نزدیک من نیا من سرماخوردگی دارم و برگشتنی تو ماشین بدون ماسک بودیم آمدم خونه دستامو شستم صورتمم شستم اما میترسم کرونا باشه و منم بگیرم. من از خودم نمی‌ترسم مامانم ناراحتی قلبی داره میترسم مامانم بگیره . خواهش میکنم کمکم کنید چیکارکنم الان 😢😭😨😥😫😓

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشالله که سرما خوردن فقط ولی خودت فاصله رعایت کن چند روزبا مادرت هی دمنوش زنجفیل بخور اب زیاد 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که سرما خوردن فقط ولی خودت فاصله رعایت کن چند روزبا مادرت هی دمنوش زنجفیل بخور اب زیاد 

زنجفیل رو دم کنم بخورم؟

زنجفیل رو دم کنم بخورم؟

اره خیلی خوبه اب مرکبات زیاد بخور بخور نعناع هم بزار خونه اسفند دود کن سرکه هم بریز تو.دستگاه بخور نداری تو قابلمه هوا رو ضد عفونی میکنه

اره خیلی خوبه اب مرکبات زیاد بخور بخور نعناع هم بزار خونه اسفند دود کن سرکه هم بریز تو.دستگاه بخور ن ...

ممنونم نامزدم فقط آبریزش بینی داشت و گلو درد یعنی کروناست؟

ممنونم نامزدم فقط آبریزش بینی داشت و گلو درد یعنی کروناست؟

نه شاید سرما خوردن انشاله چیزی نیست به ایشون هم همون کارا مخصوصا اب مرکبات وبگو بخورن

سلام گفتین روزه اید قبول باشه اون تاپیک مسخره ترکید میخواستم بگم اگه میشه منم دعا کنید 🙃

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون