2777
2789
بله عریزم اگه بدونم جواب میدم

اول بگم که من طرفدار هیچ تیمی نیستم فقط وقتی ایران با کشور دیگه بازی میکنه دلم میخادببره...

ولی چطوری و بر چه اساسی انتخاب میکنین طرفدار کدوم تیم باشین؟

مثلا بر حسب بازیکنان یا بر حسب بازیش یا چی؟

خداحافظ💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

عه بیا من هی میخوام حواست و پرت کنم تو هی درگیر رنگا میشی 🤦🏻‍♀️بیا اینم واسه دل تو💙💙💙😂خوب شد ؟!حرص نخور بابا اینجوری خیلی استرسی باشی برای یه بازی خوب نیست...البته شایدم حق نداری نمیدونم 🤔

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم که من طرفدار هیچ تیمی نیستم فقط وقتی ایران با کشور دیگه بازی میکنه دلم میخادببره... ولی چطو ...

من زمانی که استقلالی شدم مهد کودک میرفتم الان دلیلش یادم نیست ولی با گذشت زمان و بر اساس بازیاش  فهمیدم اشتباه نکردم

الانم شوهرم استقلالیه ما دوتا اگه یه جا باشیم و بازی رو ببینیم اونجا رو میترکونیم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عه بیا من هی میخوام حواست و پرت کنم تو هی درگیر رنگا میشی 🤦🏻‍♀️بیا اینم واسه دل تو💙💙💙😂خوب شد ؟ ...

حالا شد خوشحالم کردی😃😃😃😃

من خودم الان مستقیم به تلویزیون نگاه نمیکنم چون طپش قلبم بالا میره واسه همین اینجام

حالا شد خوشحالم کردی😃😃😃😃 من خودم الان مستقیم به تلویزیون نگاه نمیکنم چون طپش قلبم بالا میره واس ...

الهی عزیزم خب سعی کن اینجوری نباشی خیلی سخت میشه اینجوری که..

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
الهی عزیزم خب سعی کن اینجوری نباشی خیلی سخت میشه اینجوری که..

اره سخته ولی صدای تلویزیون خیلی کمه صداش اذیتم میکنه 

من زمانی که استقلالی شدم مهد کودک میرفتم الان دلیلش یادم نیست ولی با گذشت زمان و بر اساس بازیاش &nbs ...

وااای چه حالی میداد شوهرت پرسپولیسی میشد تو استقلالی جنگ و دعوا....

بعد وسط دعوااهای خودتونم به تیم طرف فووش میدادین

وااای چه حالی میداد شوهرت پرسپولیسی میشد تو استقلالی جنگ و دعوا.... بعد وسط دعوااهای خودتونم به تیم ...

مادر شوهر و پدر شوهرم اینطورین

پدر شوهر پرسپولیسی مادر شوهر استقلالی همش دعوا میگیرن سر استقلال پرسپولیس هر دو هم پیرن

اوایل ازدواج کرده بودم استقلال پرسپولیس بازی داشتن پدر شوهرم هی حرف زد مادر شوهرمو ناراحت کرد

یدفعه دیدم مادر شوهرم رفت جانمازشو پهن کرد شروع کرد نماز خوندن آخرشم دعا کرد خدایا به حق کربلایی که من رفتم استقلال سه تا گل بزنه

اون بازی استقلال سه تا گل زد