2777
2789
عنوان

خانمای تحصیل کرده و شاغل و هرکی میتونه کمک کنه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 43 پست
چه ربطی به خواستگار داشت  ینی خود یه زن نمیتونه موفق و پولدار بشه و به ارزوهاش برسه؟؟

چرا عزیزم میشه.اما تو این جامعه واقعا کار سختیه شما فکرشو بکن اگر مرد نداشته باشی یک تصادف بکنی طرف مقابل راننده آقا باشه یک‌دادو بیدادی را میندازه درصورتی که مقصر نیسی.من خودم ۲۱ سالمه و کاملاااا مستقلم از همه نظر اما جامعه ما متاسفانه مناسب ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم میشه.اما تو این جامعه واقعا کار سختیه شما فکرشو بکن اگر مرد نداشته باشی یک تصادف بکنی طرف ...

داد و بیداد کنه مگه ما دخترا چمونه بشخصه تا حالا هرمردی سرم داد زده از کرده اش پشیمون شده😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
اینو در نظر بگیرین که فقط ۲۲ سالشه هنوز همون برنامه نویسی برای پولدار شدنش کافیه

برنامه نویسیو حرفه ای نشد هنوز و کاپیوترش قدیمیه یکم ادیته داره یاد میگیره تازه 

از بنامه نویسی  ۴الی ۶ملیون درماه درمد داره به اضافه حقوق معلمیش ترجمه ۴۰۰هزار الی ۱ملیون و تدر ...

عزیزم اگر دست بالا بگیریم درآمد ایشون رو ..میشه ماهی ۱۵میلیون.. تعریف شما از پولدار شدن چیه؟ قطعاً اگر این فرد حتی ماهی ۱۰میلیون پس انداز کنه پولدار نمیشه..چون بعد از یک سال ۱۲۰میلیون داره..و تورم.. اما می‌تونه این فرد از لحاظ شغلی خودش رو ارتقاء بده..مثلاً در همون کار برنامه نویسی..و پولهای رو تبدیل به طلا کنه..وام بگیره..قسط بده و ملک بخره..

خواستگاراش زیادن و خوب خودشم خوشگله و خوش هیکل مگه موفقیت به شوهر کردنه من اگه جاش بودم ن تنها یه صد ...

مشخصه دختر قویی هستش حتما ادامه میده و موفق میشه.اما خیلی سخت تر از بقیع

اگه دانشگاه فرهنگیان میخونی که دو روز دبگه ابشالله معلم میشید اگر محردید که پولتون براتون خیلی میمو ...

بله مجرده و معلم شده ۲۲ سالشه من نیستم دختر خالمه میشه بازم بگین ممنون از  راهنمایی هاتون

بله مجرده و معلم شده ۲۲ سالشه من نیستم دختر خالمه میشه بازم بگین ممنون از  راهنمایی هاتون

بنظر من همه این مواردی که گفتید لازم و کافیه برای یک زندگی ایده ال

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
میشه باز بگین 

فتوشاپ یادبگیره طراحی لگو و اینا انجام بده خوبه

طراحی سایت خوبه 

درسشو ادامه بده استاد دانشگاه شه 

الان اگه میتونه محصول بفروشه مث فروشنده های شرکت نفیس 

هی از این شاخه ب اون شاخه نپره روی سه تا چیز تمرکز کنه بهتره تا بخواد ده تا رو باهم اداره کنه 

از این وامای خونگی شرکت کنه ک پول میدی قرعه کشی میکنن هرماه ب ی نفر میوفته

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
بخونه برای پرستاری؟چطور سرمایه گَذاری کنه

عزیزم من فکر میکنم از همون راه برنامه نویس میشه خوب درآمد کسب کرد..اینطور نیست؟ به نظرم بالا بردن و ارتقاء همین آموزه هایی که دارند کار بردی تر باشه .. به نظرم در شرایط فعلی باید به فکر خرید یک ملک باشی.. بعد تبدیل اون ملک به دو تا و...همینطوری میتونی جلو بری ..پس هدف اول رو برای خودت مشخص کن ..به اون دست پیدا کن و بعد هدف بعدی