2777
2789
عنوان

خانمای تحصیل کرده و شاغل و هرکی میتونه کمک کنه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 43 پست

عزیزم برای پولدار شدن باید ببینید مهارتهایی که نام بردی پولساز هستند؟

و اینکه موفقیت یک امر نسبی هست.. قطعاً برای آدمی که از یک خانواده ی فقیر بوده و با سختی درس خونده و آلان به جایگاهی که شما گفتید رسیده ،بله..اون آدم موفق هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چی؟چه یاد بگیره؟بنظرتون موفقه این دختر؟پولدار میشه ؟

پولدار  نمیشه .ولی خب دستش به دهنش‌ میرسه تنها کار این که یا با پولش طلا بخره  و پس انداز کنه .دومین خیاطی یا آرایشگری در حد حرفه ای یاد بگیره  بتونه بعد از کلاس درس و تابستون ها درآمد خوبی داشته باشه .

خیلی شرایط سختیه به خودش برسه حداقل برا زیباییش براش خاستگار بیاد

چه ربطی به خواستگار داشت 

ینی خود یه زن نمیتونه موفق و پولدار بشه و به ارزوهاش برسه؟؟

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
عزیزم برای پولدار شدن باید ببینید مهارتهایی که نام بردی پولساز هستند؟ و اینکه موفقیت یک امر نسبی هس ...

از بنامه نویسی  ۴الی ۶ملیون درماه درمد داره به اضافه حقوق معلمیش ترجمه ۴۰۰هزار الی ۱ملیون و تدریس زباان ۱ونیم الی ۳ ملیون در ماه 

پولدار  نمیشه .ولی خب دستش به دهنش‌ میرسه تنها کار این که یا با پولش طلا بخره  و پس انداز ...

ینی چی پوبدار نمیشه

همون برنامه نویسیش فقط ماهی تا سی تومن میتونه درامد داشته باشه

دوستای دانشجوی من که برنامه نویسیشون سطحیه و تازه کارن پنج شش تومن فقط درامد دارن

چطوری؟ممنون میشم کمکش کنید بگید چهکارای دیگه ای باید انجام بده

پولاشو سرمایه گذاری کنه طلا و اینا بخره اگه میتونه

ولخرجی الکی نکنه 

مهارتاشم خوبن معلم بشه میتونه شاگرد خصوصی بگیره تقویتی بزاره تو اموزشگاه کار کنه. 

اگه میتونه بره قلم چی برای اینکه ببینه پشتبانش میکنن ک مشاوره بده اینم کار خوبیه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

اگه دانشگاه فرهنگیان میخونی که دو روز دبگه ابشالله معلم میشید

اگر محردید که پولتون براتون خیلی میمونه و میتونید باهاش خیلی کارها کنید،پولم جمع کنید

سعی کنید اگر کار زیاد دوسدارید تدریس خصوصی بگیرید که پول خیلی خوبی داره

اموزشگاه ها تدریس کنید

برنامه نویسی هم پول خوبی میدن براش

بله مطمینم موفق میشید صد در صد چون مشخصه از سوالتون که پشتکار قوی دارید

من دخترای محرد زیادی رو دیدم که پولدار شدن.یکی معلم یکی پرستار هرکسی که شغلی داشت هرچند کوچک

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
از بنامه نویسی  ۴الی ۶ملیون درماه درمد داره به اضافه حقوق معلمیش ترجمه ۴۰۰هزار الی ۱ملیون و تدر ...

خب پس چی میگی دیگه به عنوام یه دختر ۲۲ ساله عالییی

الان بیشتر مردای ایرانی نصف توام درامد ندارن😂😂

خیلی شرایط سختیه به خودش برسه حداقل برا زیباییش براش خاستگار بیاد

خواستگاراش زیادن و خوب خودشم خوشگله و خوش هیکل مگه موفقیت به شوهر کردنه من اگه جاش بودم ن تنها یه صدم این شغلارو نداشتم بلکه تو اون خانواده و وضع زندگی دق میکردم

ینی چی پوبدار نمیشه همون برنامه نویسیش فقط ماهی تا سی تومن میتونه درامد داشته باشه دوستای دانشجوی ...

پولدار یعنی ماهی 40تومن درآمد داشته باشه .وگرنه به ماهی  ده دوازده تومن باشه متوسط .خودش میگه پولدار 

خواستگاراش زیادن و خوب خودشم خوشگله و خوش هیکل مگه موفقیت به شوهر کردنه من اگه جاش بودم ن تنها یه صد ...

دقیقا بعضیا موفقیتو فقط تو ازدواج میبینن😐😐😐یکی پیدا شه خوشبختشون کنه

پولدار یعنی ماهی 40تومن درآمد داشته باشه .وگرنه به ماهی  ده دوازده تومن باشه متوسط .خودش میگه پ ...

اینو در نظر بگیرین که فقط ۲۲ سالشه هنوز

همون برنامه نویسی برای پولدار شدنش کافیه