2777
2789
منم امروز رفتم شوهرم از وقتی فهمیده بچمون دختره پکر و ناراحت شده 

دختر نعمته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرفتم فردا اماده میشه فردا ظهر میزارمش

مال امروزت نمیگم مال غربالگری و سنو های قبلیت میگم عزیزم

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
من خودم خیلی دختر دوست دارم از اینکه شوهرم ناراحت شده خیلی ناراحتم

نترس بزار دنیا بیاد نظرش عوض میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مال امروزت نمیگم مال غربالگری و سنو های قبلیت میگم عزیزم

غربالگری هیچ کدوم نرفتم اصلا به غیر این سونو امروز فقط یک سونو دیگه دادم که اولین سونوم بود تو هفته۱۳ یه سونو ساده  تو بیمارستان 

ان شاءالله میزارم اومد خونه مادرشوهرم

غربالگری هیچ کدوم نرفتم اصلا به غیر این سونو امروز فقط یک سونو دیگه دادم که اولین سونوم بود تو هفته۱ ...

اها ان شالله 

خب اک شد عکس همون سنوت رو بذار ببینم مرسی 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
سلام عزیزم  خوووبی؟ تبریک میگم بهت  من که افتادم به خونریزی    برام دعا کن

چراعزیزم نزدیکی نداشتی 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
غربالگری هیچ کدوم نرفتم اصلا به غیر این سونو امروز فقط یک سونو دیگه دادم که اولین سونوم بود تو هفته۱ ...

عزیزم دقیق ۱۶ هفته بودی رفتی؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .